2777
2789
عنوان

نظرسنجی

328 بازدید | 98 پست

از خانومی که ارایش نمیکنه و قیافه معمولی داره خوشتون میاد 

من بعد از بچه دار شدن دست از خودم کشیدم و اعتماد بنفسم خیلی پایین اومده

ارایشم نمیکنم

هرجا میرم حس میکنم ازم خوششون نمیاد 

و یجورایی خودشون تو چشم شوهرم میکنن

خب ب خودت برس عزیزم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اتفاقا بیشتر دوس دارم تا کسی که هفتاد قلم مالیده ولی ساده در عین حال تمیز و شیک

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

من که جدیدا عاشق هر کسی میشم که آرایش و عمل نداره

البته منظورم در عین مرتب بودن و تمیز بودنه

چون مشخصه طرف خود واقعیش رو دوست داره نه نقاب زدن رو

خودم هم سعی میکنم اینطوری باشم.ساده در عین حال شیک

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
اگه پوستت خوبه و ایراد بزرگی تو صورتت نیست تاجایی که میتونی آرایش نکن چهره بدون آرایش از نظر من دلنش ...

پوستم خوبه بدک نیست ایرادم ندارم تازه 19 سالمه ولی فک میکنم من از همه زشت ترم و برای کسی جذابیتی ندارم

ارایش میکنم یا نمیکنم اصلا براش فرقی نداره بی اهمیته نسبت بهم اینجوریه ک منم بخودم نمیرسم

واا چرا اخه اینقدر بی تفاوت 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
من که جدیدا عاشق هر کسی میشم که آرایش و عمل نداره البته منظورم در عین مرتب بودن و تمیز بودنه چون م ...

حرفت درست اما همه اونایی که ارایش نمیکننو قبول ندارم

طرف پوستش از خشکی مثل دشت لوته یه نرم کننده نمیزنه اونو یا گوشه لبش تبخال زده یه چیز نمیزنه که معلوم نباشه زیاد یا لبش پوستست یه ذره چربش نمیکنه 

بع. میاد مگیه زیبایی توو بی ارایشیه😑

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه