mamikocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 204 عنوان نظرسنجی 328 بازدید | 98 پست از خانومی که ارایش نمیکنه و قیافه معمولی داره خوشتون میاد من بعد از بچه دار شدن دست از خودم کشیدم و اعتماد بنفسم خیلی پایین اومدهارایشم نمیکنمهرجا میرم حس میکنم ازم خوششون نمیاد و یجورایی خودشون تو چشم شوهرم میکنن 1397/11/26 | 03:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاطیatijoon عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 21142 خب ب خودت برس عزیزم خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
ظرف_عسل عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 3812 اگه پوستت خوبه و ایراد بزرگی تو صورتت نیست تاجایی که میتونی آرایش نکن چهره بدون آرایش از نظر من دلنشین تره میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین
_roza عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1501 اره اتفاقا بیشتر دوس دارم تا کسی که هفتاد قلم مالیده ولی ساده در عین حال تمیز و شیک تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
نازلیییییی عضویت: 1392/06/17 تعداد پست: 15765 من که جدیدا عاشق هر کسی میشم که آرایش و عمل ندارهالبته منظورم در عین مرتب بودن و تمیز بودنهچون مشخصه طرف خود واقعیش رو دوست داره نه نقاب زدن روخودم هم سعی میکنم اینطوری باشم.ساده در عین حال شیک حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
mamikocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 204 خب ب خودت برس عزیزم ارایش میکنم یا نمیکنم اصلا براش فرقی نداره بی اهمیته نسبت بهم اینجوریه ک منم بخودم نمیرسم
_ghazal_ عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 5190 وا چرا بچه روتون تاثیر گذاشته به خودت برس گلم با بچه نباید همه چی تموم شه ❤اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه❤
mamikocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 204 اگه پوستت خوبه و ایراد بزرگی تو صورتت نیست تاجایی که میتونی آرایش نکن چهره بدون آرایش از نظر من دلنش ... پوستم خوبه بدک نیست ایرادم ندارم تازه 19 سالمه ولی فک میکنم من از همه زشت ترم و برای کسی جذابیتی ندارم
عاطیatijoon عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 21142 ارایش میکنم یا نمیکنم اصلا براش فرقی نداره بی اهمیته نسبت بهم اینجوریه ک منم بخودم نمیرسم واا چرا اخه اینقدر بی تفاوت خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
mamikocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 204 وا چرا بچه روتون تاثیر گذاشته به خودت برس گلم با بچه نباید همه چی تموم شه بی اهمیتب همسزم باعث شده
_ghazal_ عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 5190 من که جدیدا عاشق هر کسی میشم که آرایش و عمل نداره البته منظورم در عین مرتب بودن و تمیز بودنه چون م ... حرفت درست اما همه اونایی که ارایش نمیکننو قبول ندارمطرف پوستش از خشکی مثل دشت لوته یه نرم کننده نمیزنه اونو یا گوشه لبش تبخال زده یه چیز نمیزنه که معلوم نباشه زیاد یا لبش پوستست یه ذره چربش نمیکنه بع. میاد مگیه زیبایی توو بی ارایشیه😑 ❤اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه❤
mamikocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 204 واا چرا اخه اینقدر بی تفاوت نمیدونم حتی چندین بارم پرسیدم دوستداره چجوری باشم ولی انگار نه انگار
آرشیدانازنین عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 3706 بی اهمیتب همسزم باعث شده بی اهمیته یا دوستتنداره؟ من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت