2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد طلاقتون چکار کردید؟ چجوری شاغل شدید؟

شما طلاق گرفتی؟

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
۱۳ سال پیش جدا شدم با چهارتا وکیل پنج ،شش سال طول کشید و مهریه هم نگرفتم 

سخت نیس طلاق؟

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
۱۳ سال پیش جدا شدم با چهارتا وکیل پنج ،شش سال طول کشید و مهریه هم نگرفتم 

الان ازدواج کردی؟

بعد طلاق چکار کردی؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

الان ازدواج کردی؟ بعد طلاق چکار کردی؟

الان ۳۵ سالمه مجردم بعد از طلاق ادامه تحصیل دادم کارشناسی ارشد و با کلاس زبان و باشگاه سر گرم میشم😊

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
الان ۳۵ سالمه مجردم بعد از طلاق ادامه تحصیل دادم کارشناسی ارشد و با کلاس زبان و باشگاه سر گرم میشم😊

شاغلی؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

نه بچه نداشتم

مستقلی؟

نمیدونم چرا احساس میکنم در ارامشی و اعصاب خوردی نداری

مستقلی؟ نمیدونم چرا احساس میکنم در ارامشی و اعصاب خوردی نداری

عزیزم مگه مبشه طلاق گرفت و اذیت نشد هم من و هم خانواده ام خیلی سختی و عذاب کشیدیم و خیلی اتفاقات سخت 

ولی اینم بگم که از اول تا به الان خانواده ام حمایتم کردندو شاغل هم نیستم چون کاری که با توجه به تحصیلاتم باشه رو توی کشور الان اجازه استخدام نمیدهند و فعلا کلاس های زبان میرم و باشگاه   

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘