2777
2789

اتفاقی که افتاده خودمو ناراحت نمیکردم میرفتم قنادی کیک میگرفتم یا خامه رو میخریدم یاکلا از داشتن کیک صرف نظر میکردم  ... به جای اینکه تماس بگیرم و منجر به ایجاد بحث شه ... و کل روز هر دو ناراحت شیم ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال واقعا ....اخه موضوهی نبوده سرش قهر کنید و دعوا ...هم کار شما اشتباه بوده هم ایشون.گفت فردا میگیرم باید با لحن مهربونانه ای میگفتید اخه عشقم میخوام امشب برات کیک درس کنم ‌‌‌‌....ولی ممکنه ایشون در اون لحظه شرایط مناسبی نداشتن.قبلش حرفشون شدن با رییسشون یا همکاراشون ....بهرحال مهم اینه که واقعا این چیزا ارزش نداره لحظاتی که میتونید کنار هم به شادی بگذرونید رو خراب کنید

اگ منظورت از تو منم چ شوخي مزخرفيه😑😑 اصن ارج و قرب واسه ادم نميمونه ك  بدون شك همكاراش كلي ...

والا تا جایی که من میدانم مردها از این شوخیا با هم زیاد دارن

اصلا به روی خودت نیار 

اومد خونه خیلی عادی رفتار کن

اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید

رفتارش بد بود،ولی خب اون بنده خدام سره کار بود خسته یه بار ازتون عذرخواهی کرد دیگه نباید بحثو کش میدادین،تازه خودتون میرفتین میخریدن اصلا نمیخریدین کیک بدون خامه بهتره که، خامه ضرر داره

خيليييي گريه كردم😭

فداي سرت كاريه ك شده

ولي ب نظر من ديگ نزار شوهرت جلو بقيه اينجوري بگه جايگا و ارج خودشو از دست ميده

تو خلوتتون چرا ، ببخشيد اصن مرد بايد گ و ه خور زنش باشه

حالام بهش زنگ بزن و از دلش در بيار بگو ك منتظرشي زود برگرده

خيليييي گريه كردم😭

به نظر من تقصیر شماست حالا اون چند وقته نخریده به جا زنگ یه پیام میدادی اومدنی خامه هم بگیر 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

ولش کن استارتر کش نده حوصله داری مردا همشون دیوانه ان کم دارن من همه جوره رو امتحان کردم صحبت دعوا کم محلی فایده نداشت خودم اذیت شدم الان تا یه چیزی میشه میگم تو راست میگی اقا من گ و ه خوردم اونم خودش و جمع میکنه همین گوه خوردم من از صد تا فحش واسش بدتره یعنی حوصله ندارم دهنت و ببند

ول کن بابا دعوارو کش نده این ولنتاین هم جشن خارجکیاس الکی خودتونو براش اذیت نکنین

عزیزم خارجی داخلی نداره هممون انسانیم چیز های قشنگ از فرهنگ های مختلف رو جشن بگیریم ایرادی نداره 😊😘😘

مگه کسی هست با عشقشم بتونه بد شه از اینهمه علاقه رد شه !!!!! عاشق این اهنگم 😍😍

خدایی میدونین کسایی که واسه دیگران کار میکنن و کارفرما دارن، چقدر اعصابشون بهم میریزه، چقدر حرف میشنون، اکثر کارفرماها با حرفا و رفتاراشون به کارکناشون توهین میکنن

چقدر غرورشون خرد میشه

اذیت میشن؟؟؟؟

چرا توقع داریم همیشه مردا مارو درک کنن

چرا ما نباید شرایطشونو درک کنیم؟  موقع کار بهشون زنگ بزنیم و این حرفارو بزنیم دیگه اعصابی واسشون باقی نمیمونه

🖤