2777
2789

بزار ببین واکنش اون چیه. شاید کسی پیشش نبوده یا همون موقع سر یه چیزی شرط بندی کرده بودن که کی زیادتر از همه جلو زنش کوتاه میاد یا .... مردا از این کارا زیاد میکنن اونم تو همچین روزی.😊بزار بیاد ببینی چجوری برخورد میکنه بعد تصمیم بگیر چکارش کنی. نهایتش خواهر خشتک شرتش رو از پشت بگیر و بکش بالا تا روی سرش😆😆😆بزرگترین زجریه که میتونی به یه مرد بدی همینه. من تست کردم. فقط بعدش باید شرتش رو بندازی دور. برا همین سعی کن قبل اینکار وادارش کنی بره یه شرت قدیمیش رو بپوشه. برا اینکارم گولش بزن بگو شب رویایی برنامه ریزی کردم  و دوست دارم اون شرت قدیمیه رو بپوشی و ....😆😆😆😆

ببین من چه خوبم و چقدر بهت راهکار دادم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا دعوارو کش نده

این ولنتاین هم جشن خارجکیاس الکی خودتونو براش اذیت نکنین

لطفا برا ظهور آقا و خوب بودن رابطه ی بین داداشام و شفای مادرم و خیر و خوش بودن تعبیرخواب داداشم صلوات بفرستین خدا خیرتون بده😙

واویلا چ گیری دادی ...حالا اون سر کار بوده زنگ زدی ک چی؟انتظار داشتی کارو تعطیل کنه بیاد برات خامه بخره بیاره؟اعصابشم خورد کردی...

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈

یه پیام عاشقانه بهش بده و از دلش در بیار، حتما شرایطش اوکی نبوده بدموقع بهش زنگیدی نتونسته خودشو کنترل کنه، بیخیال.. ولنتاین روز عشقه يعني باید بهم عشق بورزیم حتی بدون کیک و خامه. اشکالی نداره خانم 

خدایا بخاطر همه چی مچکرم 💖
بزار ببین واکنش اون چیه. شاید کسی پیشش نبوده یا همون موقع سر یه چیزی شرط بندی کرده بودن که کی زیادتر ...

😂😂😂😂😂 کشته مرده ی راهکاراتم 

مگه کسی هست با عشقشم بتونه بد شه از اینهمه علاقه رد شه !!!!! عاشق این اهنگم 😍😍