2777
2789
عنوان

نوزاد ۲۳ روزه

117 بازدید | 11 پست

سلام 

پسرم از موقع تولد سینش خس خس میکرد از دیروز بد تر شده هی سرفه میکنه و گلوش هم به شدت خس خس میکنه موقع خواب و شیر خوردن 

بردمش دکتر متخصص یکیش گفت باید بستری بشه احتمالا عفونت ریه داره یکی گفت چیزی نیست فقط یه قطره بینی داد اوردمش خونه خیلی نگرانم برای بچه خطری نداره؟چیکار کنم خوب شه کسی تجربه ای داره؟

احتمالا عفونت کرده.حتما دوباره ببرش دکتر

رفلاکس هم داره؟

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مثل پسر من انگار خلط گلوش رو گرفته

من واسه گریه های زیاد می نی رفتم دکتر گفت تا سه چهار ماه طبیعی اخه موقع پی پی گریه میکنه زور میزنه دلم کباب میشه بهش گفتم سیم خس خس میکنه گفت طبیعی ولی بازم  میترسم شاید براش واضح توضیح ندادم

من واسه گریه های زیاد می نی رفتم دکتر گفت تا سه چهار ماه طبیعی اخه موقع پی پی گریه میکنه زور میزنه د ...

علائم دیگه نداره جز خس خس سینه؟ چون یکی از علائم رفلاکس می تونه باشه

بچه ت چند روزشه؟

من واسه گریه های زیاد می نی رفتم دکتر گفت تا سه چهار ماه طبیعی اخه موقع پی پی گریه میکنه زور میزنه د ...

من امروز پسرم رو بردم دکتر متخصص گفت بخاطر اینکه از موقع دنیا امدن یکم آب تو ریه اش مونده تمیز نکشیدنش الان ریه اش داره آون ابه رو میفرسته بیرون آمده تو گلوش با سرما خوردگی بد تر شده شربت داد گفت خوب میشه

من امروز پسرم رو بردم دکتر متخصص گفت بخاطر اینکه از موقع دنیا امدن یکم آب تو ریه اش مونده تمیز نکشید ...

سلام عزیز میشه آدرس و شماره تلفن و شهر دکتر تون رو بدی و اینکه اسم شربت چیه