2777
2789
عنوان

پریودی کم و تیره رنگ....علت چیه خانما؟

35488 بازدید | 20 پست

بچه ها من پریود شدم ولی اصلا اصلا مثل قبل نیست،خیلی خیلی کمه و خیلی تیره رنگه،درضمن اینم بگم ماهمیشه جلوگیری داشتیم ولی این ماه جلوگیری نداشتیم نه اینکه اقدام باشیما نه،روزای غیر تخمک گذاری ازاد بودیم برای اولین بار....امیدوارم متوجه شده باشین،بنظرتون چون برای اولین بار بوده ممکنه باعث ی سری تغییرات بشه؟

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم تو ک دقیق نمیدونی و نمیبینی داخل شکمتو شاید بوده انشاالله بارداری من دیروز از دستش دادم داغ ...

وای نمیدونم،وااای عزیزدلم اشکال نداره ایشالا زودی زود دوباره مامان میشی عزیزم

بعضی وقتا نطفه دیر تشکیل میشه من ۲۰ به بعد تشکیل شده نطفه ام دکتر گفت زمان تخمک گزاریت دیر تر از حد معمول بوده . الانم باردارم. اگه وقتی میری دستشویی بعد از تمام شدن کارت یه چند قطره خون صورتی یا قهوه ای روی سنگ دستشویی میبینی احتمالا لانه گزینی جنینه 

بعضی وقتا نطفه دیر تشکیل میشه من ۲۰ به بعد تشکیل شده نطفه ام دکتر گفت زمان تخمک گزاریت دیر تر از حد ...

نمیدونم بخدا استرس گرفتم،ی بار اینجوری شد بعداینکه دسشویی رفتم یهو دیدم خون اومد فک کردم پریود شدم ولی دیدم نه خبری نیست

الانم میتونی اگه یه بار خون میاد یه بار نمیاد احتمالا ماله نی نیه. مگه نمیخواستی حالا؟ 

خوب الان نه،میخواستیم بعد عید اقدام کنیم،نه دکتر رفتم نه دندون پزشکی...وای نمیدونم اصلا

خوب الان نه،میخواستیم بعد عید اقدام کنیم،نه دکتر رفتم نه دندون پزشکی...وای نمیدونم اصلا

ایشالا که قدمش خیره نا شکر نباش دختر من چند سال ناباروری داشتم پارسال ۲۸ میلیون خرج آی وی اف و کوفت و زهرهمار کردم هزارتا آمپول زدم تمام بدنم کمبود شد بچه دار نشدم تا تابستون رفتم مشهد انقدر گریه کردم امام رضا حاجتمو داد بی هیچ قرص و دارویی. بچه نعمت خداس هیچ وقت نعمتشو کفر نگو . تمام بچه ها هم روزی دارن اگه فکر میکنی بابت مخارجش اینو بدون من زمانی که بی بی چکم مثبت شد فرداش درامده شوهرم چند برابر شد که همش روزیه بچه اس. توکل به خدا کن

ایشالا که قدمش خیره نا شکر نباش دختر من چند سال ناباروری داشتم پارسال ۲۸ میلیون خرج آی وی اف و کوفت ...

ممنون عزیزدلنم نه ناشکری نمیکنم اتفاقا شوهرم واقعا عاشق بچه اس،بیشتر بخاطر دندونام ک نکشیدم نگران اخه.....خداروشکر قدم نورسیده مبارک باشه