2821
2789
عنوان

تربیت فرزنده

78 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من دخترم ۱ ماهشه و امسال میخوام کنکور شرکت کنم و اگ قبول بشم موقعه دانشگاه ۹ماه داره میترسم از نظر روحی تاثیر بدی روش بزاره این که خودم پیشش نباشم و بزارمش پیش مامانم همیشه فکر کردن به اینا باعث میشه از درس فاصله بگیرم از طرفی هم خیلی دوست دارم درس بخونم

عزیزم این واقعیت وجود داره که بچه نیاز داره مادرش همیشه پیشش باشه.

معمولا بچه هایی که مادرشونو کمتر میبینن همیشه یه خلأ احساس عاطفی دارن.

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ان شاءالله تا اونموقه به پايداري شي رسيده..يني تشخيص ميده مامانش وقتي پيشش نيست از بين نميره..ولي هم ...

امروز شنیدم اگ بین ۶ ماه تا ۱سال و نیم مادر بچه رو تنها  بزاره بچه حس میکنه مادر از بین رفته و مادر نباید به هیچ وجه تو این سن بره سرکار با جایی برا مدت طولانی خیلی ناراحت شدم

پس باید چیکار کنم😔

عزیزم...حداقل غیرحضوری یا پیام نور بخون که لازم نباشه زیاد در رفت و آمد باشی

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
عزیزم...حداقل غیرحضوری یا پیام نور بخون که لازم نباشه زیاد در رفت و آمد باشی

پارسال نرفتم دانشگاه ک بزا امسال بخونم فرهنگیان قبول بشم خیلی ناراحتم و این ک نمیخوام دخترم کمبود داشته باشه

امروز شنیدم اگ بین ۶ ماه تا ۱سال و نیم مادر بچه رو تنها  بزاره بچه حس میکنه مادر از بین رفته و ...

از ٨ ماه تقريبا پايداري شي شروع ميشه..ولي سن حساسيه..اگر ميتوني كنكور بده ترم اولتو مرخصي بگير..يا با استادا حرف بزن شرايطتو بگو اجازه بدن كلاسارو نياي

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز