سلام خانوما من دخترم ۱ ماهشه و امسال میخوام کنکور شرکت کنم و اگ قبول بشم موقعه دانشگاه ۹ماه داره میترسم از نظر روحی تاثیر بدی روش بزاره این که خودم پیشش نباشم و بزارمش پیش مامانم همیشه فکر کردن به اینا باعث میشه از درس فاصله بگیرم از طرفی هم خیلی دوست دارم درس بخونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ان شاءالله تا اونموقه به پايداري شي رسيده..يني تشخيص ميده مامانش وقتي پيشش نيست از بين نميره..ولي هم ...
امروز شنیدم اگ بین ۶ ماه تا ۱سال و نیم مادر بچه رو تنها بزاره بچه حس میکنه مادر از بین رفته و مادر نباید به هیچ وجه تو این سن بره سرکار با جایی برا مدت طولانی خیلی ناراحت شدم
امروز شنیدم اگ بین ۶ ماه تا ۱سال و نیم مادر بچه رو تنها بزاره بچه حس میکنه مادر از بین رفته و ...
از ٨ ماه تقريبا پايداري شي شروع ميشه..ولي سن حساسيه..اگر ميتوني كنكور بده ترم اولتو مرخصي بگير..يا با استادا حرف بزن شرايطتو بگو اجازه بدن كلاسارو نياي