2821
2789
عنوان

استفاده از خامه قنادی

1135 بازدید | 19 پست

سلام دوستان. من دیروز کیک درست کردم و امروز میخوام با خامه تزیینش کنم. 

خامه گرفتم از قنادی ولی یخ زده. الان چیکارش کنم چطوری استفاده کنم؟؟ 

لطفا راهنماییم کنید. 

کیک رد ولوت درست کردم فقط میخوام یه لایه وسط کیک بریزم و یه لایه هم روی کیک.

خدایا شکرت

بزار آب شه، در حد بستني،،، بعد با همزن بزنش، اونقدري كه سفت شه،،، و جاي پره هاي همزن روش بمونه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوباره فرم میگیره؟؟ رقیق نشه

خامه قنادي گرفتي ، يا خامه قنادي فرم گرفته؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بزار تو.محیط،مثل بستنی آب شده بشه،نه خیلی آب بشه،نه خیلی یخی باشه

بعد 7تا ده دقیقه بزن ،من معمولا هفت دقیقه میزنم،زیادم بزنی خراب میشه،روغن میندازه.

اولش چون مواد خامه سرده زود سفت میشه،اما بهش توجه نکن،چون این حالتش کاذبه.

بزار تو.محیط،مثل بستنی آب شده بشه،نه خیلی آب بشه،نه خیلی یخی باشه بعد 7تا ده دقیقه بزن ،من معمولا ه ...

از همون اول با دور تند هم بزنم؟؟ یا اول کند بعدش تند؟؟؟

خدایا شکرت
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز