2777
2789
عنوان

دستپخت

804 بازدید | 70 پست

سلام دوستان تازگیا یه مشکلی بین من وهمسرم پیش اومده که خیلی اذیتم میکنه اونم مقایسه دستپخت من با مامان وخواهراشه البته دستپختم خیلی عالی نیس اما هرکس خورده تعریف کرده الا همسرم که این مشکل منو ناراحت میکنه تازگیا به بوی مرغ گیر میده ومیگه مرغ که میپزی بو میده در حالیکه تمام تلاشمو میکنم آخر سر هم میگه برو پیش مادرم بهت آشپزی یاد بده بنظرتون چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چه اشکالی داره برو فوت و فنشو از مادرشوهرا بپرس تازه پیش مادرشوهر عزیزم میشی 😂

من وقتی ازش میپرسم ذوق میکنه 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

یمدت هی میگفت قرمه فقط مامانم برو ازش یادبگیر منم دیگ قرمه درست نکردم گفت چرا درست نمیکنی گفتم وقتی هفته ای یبار مامانت قرمه میده دیگ براچی درست کنم توعم ک خیلی دوس داری قرمشو برو بخور

یمدتم گفت کباب فقط مامانم گفت اره خب انقد شور درست میکنه ک شماها بخورین من از این کارا نمیکنم اونم مامانش درست میکنه میخوره😎

همینی ک هس

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
راه حلی دارین؟ خیلی خستم کرده دیگه اصلا نمیتونم آشپزی کنم میگم هر چی بپزم میخواد ایراد بگیره 

اهمیت نده اصلا گوش نکن به حرفش سعی خودتو بکن غذات خوب بشه نه اینکه هرروز خودتو وقف آشپزخونه کنی که ایراد نگیره

چکار میکنی واسه اینکه بوی مرغو بگیری

تو فلفل دلمه و پیاز یکروز بخابون عالیه 

شوهره من بسیییییار بدغذاس

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست