2777
2789

بچه ها من میخوام خودم متن یه تعهدنامه برای اجاره خونه رو بنویسم بدم طرف امضاکنه و اثر انگشت بزنه

ولی جایی ثبتش نمیکنم پیش خودم میمونه

این که جرم نیست؟

خوشبخت کسےاست که شکوه رفتارش آفریننده لبخندِ زندگےبر لب های دیگرےباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جرم نیست ولی اگه مشکلی پیش بیاد  ارزش قانونی نداره

چرا؟

آخه هم امضا هست هم اثر انگشت پس چرا نداره

جرم نیست 

ولی اینکه چجور تعهدنامه ای هست و آیا میشه بعنوان مدرک بعدا ازش استفاده کرد یا نه مشخص نیست 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
تا زمانی که سند رسمی بر خلاف سند عادی پیدا نشه سند معتبره

پس یعنی میشه اگر طرف اجارشو دوماه پشت هم نداد برم ازش با این تعهدنامه شکایت کنم؟

چون قرارداد نداریم

جرم نیست  ولی اینکه چجور تعهدنامه ای هست و آیا میشه بعنوان مدرک بعدا ازش استفاده کرد یا نه مشخ ...

من هرچی میگردم یه متن خوب پیدا نمیکنم که پرینت بگیرم

پس یعنی میشه اگر طرف اجارشو دوماه پشت هم نداد برم ازش با این تعهدنامه شکایت کنم؟ چون قرارداد نداریم

خب قرارداد بنویسید بین خودتون بهتر از تعهد هست 

دونفر شاهد هم حتما امضا کنن 

مبلغ اجاره و مدت هم مشخصا قید کنید و حتما بنویسید در صورت عدم پرداخت ولو یک قسط از اجاره ، موجر حق فسخ داره 

تعهدنامه اگر مشخصاتش کامل نباشه و شاهد نداشته باشی مثل یک سند عادی باید بره برای رسیدگی و زمانبر هست 

اما قرارداد با شرایط کامل بنویسید توی شورای حل اختلاف خیلی سریعتر به نتیجه میرسید

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد