یه چیزی دیگه منم مستاجر دارم اما از هر کرایه خونه ای داد تاریخ زدم نوشتم مال کدوم ماهه بعد هر کدوم رو نداد از پول پیشش کم کردم سر اخرم تا موعد قرارداد صبر کردم دیدم نرفت رفتم قفل زدم در خونه اخر اومد واسه تسویه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جرم نیست عزیزم مگر مورد اجاره مال خودت نباشه یعنی در واقع ملک شخص دیگه ای رو اجاره ندی
اگر هم اجاره اش رو پرداخت نکنه میتونی به راحتی بری شورای حل اختلاف و شکایت کنی ، متن رو ساده و واضح بنویس ، مشخصات رو.دقیق و درست بنویس و امضای دو تا شاهد هم بگیر
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
از روی یه اجاره نامه بنویس بعد کل شرایططم بنویس که در صورت ندادن از پول پیش کسر یا این که سر اخر قفل به در خونه بعد امصا برای کل اجاره بها در صورت ازار و اذیت یا هر چیزی