2777
2789
عنوان

انقد دوست دارم مهمون بیاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 69 پست

ول کن فامیلو بابا بخدا عمه ام اینا یجوری گند زدن توحنا بندونم دیروز عروسی دخترش بود به کلیه سمت چپم هم نبود برن گم شن هیچ حسی بهشون ندارم

دنیا اگه مردبود اسمش دنیا نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون که بد نیستن

خوب به خوباشون زنگ بزن عزیزم یجوری ارتباط رو توشروع کن در ضمن قلبت خیلی پاکه که میخوای بیان خونتون من جای فامیلات بودم همنشینی با ادمی مثل تورو از دست نمیدادم

دنیا اگه مردبود اسمش دنیا نبود

محض کنجکاوی کدوم کشوری عزیزم

خواب بودم بیدار شدم لغو کاربری شدم....دیگ ب کاربریامونم رحم نمیکنن لا مروتا😢😢از این ب بعد فقط میخوام ی گوشه بشینم گیتارمو بزنم🎻😢منو چه ب سیاست😥

وای منم عقده ای شدم

مبل های مهمانم از عروسیم هیچ مهمونی روش نشسته

البته مامان بابا ها میان ولی خب مهمون نیسن چون دو سه روز می مونن

من مهمون مثل عید میخوام

کاش تو دلم نمونه

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
زنده باشی هرکجاهستی😘😘

💋💋❤❤❤❤❤

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

وای منم همش منتظرم یکی بیاد خونمون یا جایی دعوتمون کنن اما ایرانی های شهرمون بلانسبت جمع همش خودشو میگیرن واسه ادم 😑 

ولی خودمون خودمونو دیگه الکی دعوت میکنیم خونه اینو اون 😂 

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤