2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مدلی میخوای!

مدل ساده اش گوشت رو با پیاز خام و لوبیاقرمز یا چیتی میذاری بپزه یک ساعت اخر هم سبزی سرخ شده رو اضافه میکنی تا جا بیافته!

مدل یکم پیچیده اش اینه که گوشت رو با پیاز داغ تفت میدی بعد با لوبیا میذاری بپزه و سبزی رو اخر اضافه میکنی تا جا بیافته!

مدل ترکیش به جای گوشت تیکه ای گوشت قلقلی میریزی و لوبیا چشم بلبلی!خوشمزه تره و زود تر هم میپزه!

مدا تنبلانه اش هم اینه که همه چیو میریزی تو زودپز دو ساعت بعد درشو باز میکنی قورمه سبزی جا افتاده تحویل میگیری!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

پیاز تفت بده گوشت بریز روش تفت بده سبزی قورمه اضافه کن نصف قاشق رب گوجه بریز سه لیوان آب بریز روش درشو بزار تا گوشت پخته بشه لوبیا که از قبل پختی بهش اضافه کن دوتا لیمو عمانی و نمک بزن بهش نیم ساعت جوشید حاضر شده

لوبیا رو بزار بپزه

گوشت و باروغن و پیاز سرخ کن،بعد دو یا سه کاسه آب بنداز توش تا بپزه...

سبزی هارو با یه پیاز متوسط سرخ کن،وقتی لوبیا و گوشت پخته شد باهم قاطی شون کن تو قابلمه ک میخوای خورش تو بار بزاری،بعد سبزی ک خوب سرخ شد بهش اضافه کن،هفت تا لیمو عمانی هم بنداز داخلش،بزار جا بیوفته،چند دقیقه ی آخر دوسه قالب یخ بنداز تا روغن بندازه روش......

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

عزیزم اول پیاز خورد کن یه کم تفت بده ، ادویه بزن بعد گوشت رو یک ربع بیست دقیقه با پیاز تفت بده و اب ریز روش بزار بپزه، توی تابه سبزیت رو تا حدی که مد تظرته سرخ کن ، لوبیاهایی هم که از روز  قبل خیسوندی و چند بار ابش رو هم عوض کردی رو توی یه ظرف دیگه بپز، وقتی پخت ابش رو بریز بیرون و لوبیاها رو با گوشت قاطی کن، سبزی رو هم بریز توش، ۲ تا لیمو امانی هم از قبلش سوراخ کن بنداز توی یه کاسه اب که تلخی لیمو گرفته بشه و بعد به قابلمه قرمه سیزیت اضافه کن😻

پیاز داغ سرخ کن گوشتتو تفت بده سبزیتم دوباره با اینا تفت بده ی پیمونه زردچوبه و نمک و فلفل و ادویه ودارچین یه قاشق غذاخوریم پودرآویشن و ی قاشقم رب بریز حسابی تفت بده روغنشم ی خورده بیشتر بریز.لوبیاتم از شب قبل ی پیمونه خیس کن بریز دوتا کاسه آب بریز جوش اومد زیرشو کم کن بزار حسابی جا بیفته 

سبزی رو با روغن فراوون سرخ کن.

بعد با یه کم آبجوش بزار بپزه و لیمو هم بریز توش

از اونور هم گوشتو با پیاز ریز ریز و فلفل سیاه و زردچوبه تفت بده که بوی بدش گرفته شه.بعد بزار توی زودپز که پخته بشع

گوشتت پخته شد بریز توی سبزی که با هم بپزن.لوبیا و نمک هم اضافه کن و بزار جا بیفته

اول میتز بردار تف بده بعد گوشت بریز با ادویه و زردچوبه تف بده بعد اب جوش می ریزی سبزی در تابه دیگه حسابی سرخ کن لوبیا را هم که گذاشتی بخیسه بریز توش و همه را با هم بگذار بپزه اخر وقتی گوشت ها پخت نمک اضافه کن بعد لیمو عمانی هم بریز هسته هاشو در بیار یه کوچلو شنبلیله هم سرخ کن خیلی کم بریز نیم ساعت اخر بعد بگذار جا بیفته

همه چی درست میشه