2777
2789
عنوان

پدرشوهرم دست مادرشوهرمو شکونده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 73 پست
بخدا میخواست با ماهم اینکارو کنه اگه پدرشوهرم نبود ماهم چندماه پیش میخواستیم با یه بچه جداشیم

آخه چطور دلش میاد زندگی بچه هاشو خراب کنه

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
Cheto shoharetoon ke oonjoori hava madaresho dasht hala too in hal oomade mazerat khahi???a

با پسرم حرف زد خیلی رو بچمون حساسه...پسرم گفته بود مامان بزرگ منو زده مامانمم فحش داده...باباشم باهاش حرف زده بود روشنش کرده بود من عصبی بودم نتونستم کامل بهش توضیح بدم فقط سرش داد زدم

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره مادرشوهرت با این شوهرش ازبس حامیش نبوده و پشتشو خالی کرده کمبود محبت گرفته دلم سوخت واسه مادر ...

بااین خل چل بازیا میخواد محبتم بش بکنن رفتارشو درست کنه مهربون بشه همین شوهرش میشه حامیش

بااین خل چل بازیا میخواد محبتم بش بکنن رفتارشو درست کنه مهربون بشه همین شوهرش میشه حامیش

چی بگم والا ولی کاره پدرشوهره خیلی خیلی اشتباهه شاید زنش ازبس عقده ای شده داره اینکارارو میکنه زن جایگاه اولو باید برای شوهر داشته باشه بچه جایگاه دوم

بیچاره مادرشوهرت با این شوهرش ازبس حامیش نبوده و پشتشو خالی کرده کمبود محبت گرفته دلم سوخت واسه مادر ...

من کاری به رندگی و عشق بینشون ندارم اما مادرشوهرم کلا از یه فرهنگ متفاوت از یه شهرستان کوچیک اومده و پدرشوهرم اهل تهران و ثروتمند و به زور اینو بهش داده بودن کاری با محل زندگی ندارم اما فرهنگاشون زمین تا آسمون متفاوته و برای همین کمبود فرهنگش پدرشوهرمو همیشه خجالت زده و عاصی کرده هیچوقتم با حرف حساب درست نشد که نشد

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
من کاری به رندگی و عشق بینشون ندارم اما مادرشوهرم کلا از یه فرهنگ متفاوت از یه شهرستان کوچیک اومده و ...

سواد داره؟؟

دیوونگیش مث مادر منه

کامنت مخالف ریپلای نکن جانان   تو خوبی ما بد😑تو راس میگی ما نه   تو میدونی حتما  حال میگیری عمدا  جواب همرو میدی از دم   حق با توعه قطعا  فقط ریپلای نکنننن   
چی بگم والا ولی کاره پدرشوهره خیلی خیلی اشتباهه شاید زنش ازبس عقده ای شده داره اینکارارو میکنه زن جا ...

اره اینکه کارش بد بوده شکی نیست ولی میتونه اخلاقشو درست کنه .دفعه اولش هم نبوده.

ای وای پس ازدواجشون زوری بوده☹

آره بنده خدا پدرشوهرم خیلی بافرهنگه از بس ابروشو تو درو همسایه و فامیل برده که این به مرز جنون رسیده میگه زندگی خودمو ربخت بهم حالا نوبت بچه هامه ....

الان شوهرت میترسم مادرش پرش کنه بیاد صد درصد تلافی رو سرتو دراره وشوهرت کتکت بزنه مراقب خودت باش 

لعنت به این زندگیای جهنمی 

توروخدا بچه تو ۲ تا نکن تو این زندگیای پر تنش یکی کافیه اون پسرتم فردا بنده خدا توجامعه نمیتونه حرف بزنه وحقشو بگیره 

کاری ب هیچی ندارم ولی من حتییییی اگه شوهرمم ب بچم اخم کنه روزگارشو سیاه میکنم دیگه چه برسه ب یه پا غریبتر ک بخاد دست بچمو بکشه و بچمم گریه کنه و اذیت بشه 😡😡😡😡😡😡😡  تو بازار ی زنه با دعوا ب بچم میگفت شلوار بپوش دخترم زشته حالا دختر من چهار سالش بود و ریزه میزه دامنشم تا زانوش بچم یجوری ترسید بخدا دست منو محکم فشار میداد از استرس ی جیغی سر زنه زدم گفتم ب تو چه ربطه داره میگفت شما جوونا از بچه داری سر در نمیارین بچه نیارین منم گفتم مادرتم از تربیت سر در نمیورد ولی ترو دنیا اورد 

😡😡😡 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
سواد داره؟؟ دیوونگیش مث مادر منه

نه سواد اصلا نداره بعد پدرشوهرم یه آدم بافرهنگ تحصیل کرده اون سری با چادر گل گلی رفته بود تو آژانس و رفته بود خونه خواهرشوهرش...اون بنده خداهم زنگ زده بود داداشش بیا اینو جمع کن این چرااینطوری اومده

الان شوهرت میترسم مادرش پرش کنه بیاد صد درصد تلافی رو سرتو دراره وشوهرت کتکت بزنه مراقب خودت باش&nbs ...

نه پدرشوهرم با شوهرم حرف زد روشنش کرد اومد معذرت خواهی