2777
2789
عنوان

پدرشوهرم دست مادرشوهرمو شکونده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 73 پست
کجا گفته کتکش میزده؟و البته اگه مادرشوهرش این مدلیه چرا تنهایی رفته خونه ش؟

بچم میگفت مامان اون میزد تو دهنش بچم زار میزد اونوقت وایمیسادم تا پدرشوهرم آخرشب بیاد؟؟؟من رفتم خونش چون همینطوری دیر رفته بودم روانی شده بود گفتم یه سر بزنم بهونه دست این دیوانه ندم چه میدونستم روانی بازیش عود میکنه بچمو مبگیره

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچم میگفت مامان اون میزد تو دهنش بچم زار میزد اونوقت وایمیسادم تا پدرشوهرم آخرشب بیاد؟؟؟من رفتم خونش ...

کارت خوب بوده اصلا عذاب وجدان نداشته باش...شما میخواستی بچرو نجات بدی کار پدرشوهرت بهت ربط نداره

والا من بودم شوهرمو خبر میکردم بعدم زنگ میزدم بابام بیاد منو نجات بده از دست اینا تا وقتی بیانم فقط سعی میکردم درو بشکنم

با این توصیفات پدرشوهرت بافرهنگه؟😐 کسی که رو همسرش دست بلند کنه انسان نیست اسم فرهنگ رو که اصلا نی ...

پدرشوهرم خانواده بااصالتو با تعصبی داره وقتی به قول خودش آقاش اون موقع دستور داده دختر دوستمو بگیر هیچوقت به خودشون اجازه نه گفتن نمیدادن داریم از ۵۰ سال پیش حرف میزنیم که رو حرف پدر نه نمیاورد هیچکس اتفاقا شخصیت والایی داره و فوق العاده با فرهنگه چندین ساله داره بااین میسازه صبرایوبم که باشه یه جا لبریز میشه

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
کارت خوب بوده اصلا عذاب وجدان نداشته باش...شما میخواستی بچرو نجات بدی کار پدرشوهرت بهت ربط نداره وا ...

اره بخدا الانم که بغلمه بچم از ترس امشب صدبار از خواب پریده هر بارم اون زنیکرو لعنت میکنم وقتی اینطوری میشه

بچم میگفت مامان اون میزد تو دهنش بچم زار میزد اونوقت وایمیسادم تا پدرشوهرم آخرشب بیاد؟؟؟من رفتم خونش ...

بازم می تونستی جلوی این فاجعه رو بگیری.زنگ بزنی خواهرشوهرت بیاد یا پیازداغ ماجرا رو کم می کردی و خودت همراه پدرشوهرت میرفتی.به هر حال دست یه آدم!! تو این ماجرای مسخره شکسته.استارتر،احتمالا خودتم ناراحتی ولی از این ماجرا عبرت بگیر و خودتو از این مسائل حاشیه ای دور کن.واقعا ماجرای بدی داشتین.من که خیلی خیلی متاسف شدم.

کی میزد؟مادرشوهرت بچه رو میزد؟

بله گفتم که بچم میگفت مامانمو میخوام این میزدش

بازم می تونستی جلوی این فاجعه رو بگیری.زنگ بزنی خواهرشوهرت بیاد یا پیازداغ ماجرا رو کم می کردی و خود ...

شاید باورت نشه حال امشب بچنو که دیدم گفتم کاش دوتا دستت میشکست زنیکه روانی ...بچم هر یه دقیقه با وحشت از خواب میپره

یه خورده شم به خاطر رفتار پدربزرگ بافرهنگشه.

این وسط باید دنبال باعث و بانی این داستان بود نه پایان دهنده اینداستان

میدونی منظورم چیه؟کار مادرشوهر و پدرشوهرت جفتش زشت بوده،خیلی زشت ولی تو اونی رو که به نفعته تایید می کنی و این اشتباست.تو قبول نداری کتک زدن کار بدیه و نشانه ی بی فرهنگیه چون اینجا به نفع تو بوده.سعی کن دیدتو گسترده تر کنی.نفرین می کنم یعنی چی؟دوره ی این حرفا گذشته.در کل موفق باشی.