2777
2789
عنوان

پدرشوهرم دست مادرشوهرمو شکونده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 73 پست
پاشو از گلیمش دراز تر کرده بود... پدرشوهرت عصبانی بوده سوتی داده

عزیزم من عصبی بودم اشتباه نوشتم

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها خیلی ازیت میکنه بخدا اینقد تو کار پسر بزرگش دخالت کرد زنو شوهر میمردن برای هم طلاق گرفتن این ...

بهت حق میدم عزیزم. ممکن بود زندگی شما رو هم مثل اونا داغون کنه

بعضی ادما نمیدونم چرا از اذیت کردن بقیه لذت میبرن

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

اگه باهم زندگی میکنید از اونجا برید اوضاع خیلی بهتر میشه خاهرشوهرتم بیجا کرد ز زد بهت بهش بگو کاری نکن بدم تورم ادم کنه ها😂😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
وویییی😐😐

بخدا میخواست با ماهم اینکارو کنه اگه پدرشوهرم نبود ماهم چندماه پیش میخواستیم با یه بچه جداشیم

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
قبل از حرف زدن نابه جا تاپیک قبلیمو بخون ببین چکار کرده باهام

اتفاقا اون موقع تاپیک زدی بودم.ناراحت نشو هم تعجب کردم هم ناراحت شدم بالاخره از یه طرف یه زندگی درس میشه از اون طرفم یه زندگی دیگه خراب شد.نباید به پدرشوهرت زنگ میزدی خوب.امیدوارم خوب بشه خودتو بزار جای دخترش.

هوا یه جوری عالیه که آدم میتونه چهل تا شکست عشقی رو باهم بخوره....چهل تا دیگم سفارش بده😌😫
اگه باهم زندگی میکنید از اونجا برید اوضاع خیلی بهتر میشه خاهرشوهرتم بیجا کرد ز زد بهت بهش بگو کاری ن ...

اره😂😂😂بخدا از سایشم میترسن همه

مادرشوهرت تقصیر خودشه میدونه شوهرش عصبانی میشه باید حواسش باشه به  کاراش هرچند کار پدرشوهرتم درست نبوده ولی به هیچ وجه تقصیر شما نیست .منم یکی بچمو بگیره درو روم ببنده خودم خفه ش میکنم 

اتفاقا اون موقع تاپیک زدی بودم.ناراحت نشو هم تعجب کردم هم ناراحت شدم بالاخره از یه طرف یه زندگی درس ...

زنگ نمیزدم شوه  دیوونم چندین روز بیرون میموند بچمم دست اون زن مریض میموند زندگیمم از هم میپاشید

بچه ها خیلی ازیت میکنه بخدا اینقد تو کار پسر بزرگش دخالت کرد زنو شوهر میمردن برای هم طلاق گرفتن این ...

وااااخ😰

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
مادرشوهرت تقصیر خودشه میدونه شوهرش عصبانی میشه باید حواسش باشه به  کاراش هرچند کار پدرشوهرتم در ...

اره بخدا داشتم سکته میکردم بچم زار میزد میگفت مامانمو میخوام این سرش داد میزد😔