2777
2789
عنوان

جواب ازمایش بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 53 پست
یکم دیگ صبر کن..بعد ی هفته بزن،انشالله ک مثبته😍😍😍😍😍😍

ان شاءالله..آخه من لکه بینی داشتم هفته پیش فک کردم پری جلو افتاده اما 6 روز فقط دوسه تا لکه قهوه ای اومد و قطع شد گفتم اگه لانه گزینی بوده حتما بعدش مثبت میشه اما منفی شد

ان شاءالله..آخه من لکه بینی داشتم هفته پیش فک کردم پری جلو افتاده اما 6 روز فقط دوسه تا لکه قهوه ای ...

تا مطمن شی..بیا اینجا خبرشو بده باهم بریم جلو😊😊خدا بزرگه..یکم دیگ صبر کن

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا مطمن شی..بیا اینجا خبرشو بده باهم بریم جلو😊😊خدا بزرگه..یکم دیگ صبر کن

انشاالله 

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
منم خودم سر دخترم زود بی بی مثبت شد رفتم آز دادم مثبت یود ولی هیچ علایمی نداشتم تازه از 8 هفتگی شرو ...

چندروز زوتر رفتین

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
چندروز زوتر رفتین

من فک کنم یک هفته تا پری مونده بود بی بب چکم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد که به زور دیده میشد به زور شوهرم شب بردم آز بدم.خودم نیگفتم دوسه روز بعد بریم قبول نمیکرد از هولش.همون موقعم جواب داد انقد کم بود 37 بود گفت دوباره بعدازیه روز تکرار کن که شد بالای 200 

من فک کنم یک هفته تا پری مونده بود بی بب چکم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد که به زور دیده میشد به زور شوه ...

من یه هفته بود دقبقا سردخترم که ۴۷ بود بعد گفت ۴۸ساعت بعد مجدد تکرار،امروز میرم ازمایش دعا کن مثبت بشه

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن