2777
2789
عنوان

جواب ازمایش بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 53 پست
مبارکه عزیزم خیلی حس قشنگیه ❤❤❤

ممنونم عزیز دلم😘😘انشالله قسمت همه منتظرا

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شا الله ک مامانی عزیزدلم❤😍

مرسی عزیزم یه دختر دارم ولی دلم میخواد تنها نباشه

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
بی بی چک زدین؟؟ مثبت شده یا نه عقب انداختین نیخوایین برین آز بدین؟؟

نه ۴ باید پرییودشم ولی خیلی علایم دارم

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
4 اسفند منظورتونه؟؟ زوده که خیلی..علایم چی دارین؟؟

سر دخترمم یه هفته زوتر رفتم،سرگیجه تهوع کمر درد تنگی نفس اشتها زیاد خواب الودگی

من سه روز عقب انداختم پریشب زدم منفی شد به نظرتون زود بوده؟؟هنوزم پری نشدم

یکم دیگ صبر کن..بعد ی هفته بزن،انشالله ک مثبته😍😍😍😍😍😍

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
سر دخترمم یه هفته زوتر رفتم،سرگیجه تهوع کمر درد تنگی نفس اشتها زیاد خواب الودگی

منم خودم سر دخترم زود بی بی مثبت شد رفتم آز دادم مثبت یود ولی هیچ علایمی نداشتم تازه از 8 هفتگی شرو شد