2777
2789
عنوان

اپلاسيون رفته ها پر مو و كم مو بيايين

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توضیح میدی راجب لیزت ریپلایم کن  چطوریه کلا چند جلسه جواب میده به بیکینی ؟و اثرش چند سال میمونه ...

من چهار جلسه میرم به فاصله ماهی یبار الان که جلسه چهارمه تک و توک فقط مو رویش میکنه گفتن شش جلسه امو تکمیل کنم ولی از جلسه سوم به بعد نتیجه گرفتم،البته اینم بگم بعده جلسه اول شاید هفتاد هشتاد درصد موها ریخت خیلی خوبه من اینجا که میرم دستگاش دایود خیلی راضیم

یه دختر دارم شاه نداره 😍👸
من چهار جلسه میرم به فاصله ماهی یبار الان که جلسه چهارمه تک و توک فقط مو رویش میکنه گفتن شش جلسه امو ...

هزینه هرجلسه 80تومن یاکلش؟

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
توضیح میدی راجب لیزت ریپلایم کن  چطوریه کلا چند جلسه جواب میده به بیکینی ؟و اثرش چند سال میمونه ...

اثرش میگن زیاده ،بعدش فقط هفت هشت ماه یبار باید بری یه جلسه شوک بدی ،خواهر من ک سالی یبار میره

اثرش میگن زیاده ،بعدش فقط هفت هشت ماه یبار باید بری یه جلسه شوک بدی ،خواهر من ک سالی یبار میره

خب بعد یه سال چقدر در میاد موها ؟؟؟؟بعد هزینه پا کامل با بیکینی چنده من زیر بغلو بالاتنه کلا نمیخوام پرزه بالام پایینم پره 

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
خب بعد یه سال چقدر در میاد موها ؟؟؟؟بعد هزینه پا کامل با بیکینی چنده من زیر بغلو بالاتنه کلا نمیخوام ...

قیمتا همه جا خیلی متفاوته ،پا رو نمیدونم واقعیتش،بعد یسال کرکی درمیاد

من چهار جلسه میرم به فاصله ماهی یبار الان که جلسه چهارمه تک و توک فقط مو رویش میکنه گفتن شش جلسه امو ...

کدومپشهری راستی گفتی تو کجا هاتو میری هشاد ؟دو جات باهم هشتاد یا جدا جدا دوتا جاتو گفتی اره ؟

قیمتا همه جا خیلی متفاوته ،پا رو نمیدونم واقعیتش،بعد یسال کرکی درمیاد

خب شوک میدی با یه بار کرکا میرن ،احه شنیدم رو موها کرکی نتیجه عکس میده اونموقع اینجور نمیشه ؟

کرجم،دوجا باهم هشتاد بیکینی و زیر بغل باهم 

منم کرجم جاشو بهم بگو کجاس عزیزم درخواست دوستی میدم بهت من فعلا نمیخوام لیزر کنم بعدا ازت نتیجشو میپرسم ادرسو اونجا بگو