2777
2789
عنوان

اپلاسيون رفته ها پر مو و كم مو بيايين

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 53 پست
من ديروز كل بدن رو گرفتم ٤٠ تومن تو برنامه ديوار ميزنم مشترى ميگيرم آره زرنگ باشى خوب پولى در ميارى ...

وا تو خونه نمیان که یعنی فقط تو دیوار اگهی بذارم حله ؟باید تو یه سالنی برم کار کنم اول یاد گرفتن میخواد اره دوره های خوبشو ببینی هزینش چقدر میشه ؟

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا تو خونه نمیان که یعنی فقط تو دیوار اگهی بذارم حله ؟باید تو یه سالنی برم کار کنم اول یاد گرفتن میخ ...

بایدیادبگیری مهمه برابکینی 

خواهرمن یکباررفت پیش یکی دنش خون مردگی شده بوده 

من که کلا رفته 

یعنی خوبه؟ من یه جلسه رفتم برا زیر بغل.۴۰ تومن.گفت ۵ یا ۶ جلسه بیای خوبه. بعدش گفت باید همیشه با تیغ بزنی.منم بدن میاد از تیغ.با اسپری کف تمیز کردم.الانم خیلیاش ریخته.ولی نمیدونم چه طوره؟ یعنی باید برای همیشه بریم لیزر و شوک بدیم؟

وا تو خونه نمیان که یعنی فقط تو دیوار اگهی بذارم حله ؟باید تو یه سالنی برم کار کنم اول یاد گرفتن میخ ...

چرا ميان زير قيمت بزنى ميان آره اول برو ياد بگير من آموزشگاه ياد گرفتم با مدرك ١٤٨ تومن ولى برى پيش كسى ياد بگيرى كمتره من تو ديوار آگهى ميزنم تو سالنى هم كه كار ميكنم مشترى مياد فعلا شرايط ندارم مغازه راه بندازم من درصدى كار ميكنم هرچى گرفتم با صاحب سالن نصف نصف 

🌸اميدى هست چون خدايي هست 🌸
من پیش یک نفرمیرم خیلی سریعه  الان تعجب میکنم یکی میگه2ساعت تازه من کل بدنم هستت چون خیلی موزی ...

دوساعت كه خيلى زياده همون ٤٥ دقيقه هست نهايتش بعضيها هم خيلى تند ميزنن نيم ساعته تموم ميشه 

یعنی خوبه؟ من یه جلسه رفتم برا زیر بغل.۴۰ تومن.گفت ۵ یا ۶ جلسه بیای خوبه. بعدش گفت باید همیشه با تیغ ...

شوکش سالی هفت هشت ماهی یباره،اینکه میگن ژیلت بکشین واس اون دورانیه که میری هرماه واس لیزر که تحریک شه همه موهای دربیاد تا بتونن لیزرش کنن ،بعد اتمام جلسات دیگه چیزی نیست ک بخوای ژیلت بکشی

یه دختر دارم شاه نداره 😍👸
چرا ميان زير قيمت بزنى ميان آره اول برو ياد بگير من آموزشگاه ياد گرفتم با مدرك ١٤٨ تومن ولى برى پيش ...

ماهی چقدر درامد داری من زیاد بیرون نمیرم خبر ندارم برم سالن ها مشتری بهم جور میشه ؟؟؟مثلا بجز اپی برم شینیون یاد بگیرم یا گریم یچیزی یاد بگیرم یکم درامد داشته باشم درامدت چطوره مثلا ماهی ؟

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
ماهی چقدر درامد داری من زیاد بیرون نمیرم خبر ندارم برم سالن ها مشتری بهم جور میشه ؟؟؟مثلا بجز اپی بر ...

من فعلا اپلاسيون هستم فقط ماهى شصت هفتصد البته من مبلغ رو خيلى كم ميگيرم همه جا كل بدن رو ٦٠ تا ٨٠ ميگيرن من ٤٠ ميگيرم . ميخواى درآمدت خوب باشه شنيون كار بشى يا تأتو كار خيلى عاليه