2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با حقوق همسرم روی هم حدودا هفت تومن میشه 

پس انداز میکنیم ولی بیشتر مواقع خرجهای یهویی برامون پیش میاد که مجبوریم از پس اندازمون خرج کنیم .

مثلا چند روز پیش تصادف کردیم که حدودا شش میلیون هزینه کردیم

الحمدلله. بله با یک وخورده میگذره باید مدیریت داشت توصیه میکنم مستندمسابقه ی* خانه ی ما * رو ببینی ...

میبینم اخه ما قسط زیاد داریم تازه ۶ ماهه ازدواج کردیم قسط قرعه کشی کرایه خونه قسط موتور خیلی سخته

استقلال جونمه ...ابی رنگه خونمه...
من با حقوق همسرم روی هم حدودا هفت تومن میشه  پس انداز میکنیم ولی بیشتر مواقع خرجهای یهویی برام ...

خودتون شاغل هستید یعنی

میبینم اخه ما قسط زیاد داریم تازه ۶ ماهه ازدواج کردیم قسط قرعه کشی کرایه خونه قسط موتور خیلی سخته

خب پس اول دیگه ترمز وام گرفتن و قرض گرفتن رو بکشید.

بعد با مدیریت جلو برید

میتونم به لحاظ معنوی بهت توصیه کنم در این شرایط که سختتونه از دعاها و سوره هایی که برای افزایش روزیه بهره ببری.

شک نکن روزیتون بیشتر میشه

راستی دائم الوضو بودن هم خییییییییلی تاثیر داره در افزایش روزی

خب پس اول دیگه ترمز وام گرفتن و قرض گرفتن رو بکشید. بعد با مدیریت جلو برید میتونم به لحاظ معنوی به ...

چ دعاهایی باید بخونم

جدی وضو گرفتن روزی میاره من نمیدونستم