2777
2789

قبلا 3یا4 بودش سرهم الان 2 شده سرهم 

خدارو شکر راضی هستم تفریح میرم مهمونی میریم عزا عروسی هم میریم 

خونه پدرشوهرم برا شوهر خریده و قسطش رو میده ماهی 700 هم قسط میدیم تازه کلی به این و اون قرض هم میدیم ماشین معمولی ایرانی هم داریم من اوایل مخالف قرض های یک و دوتمن که شوهرم به اینو اون میداد بودم ولی شوهرم با این که زیاد  اسلامی نیست ولی به شدت به خدا و اخرت و برکت خدا اعتقاد داره و منم دیدم جاهایی که گیر بودیم یهو پول رسیده که فکرشم نمیکردیم 

مثلا یه بنده خدایی دوست شوهرم زمین فروخته بود کارمند بود خونه پیشخرید کرده بودش قرار بود 9 مادیگه بقیه پول رو بده به سازنده ما گیر پول برای تعویض ماشین بودیم شوهرم همینجوری تعریف کرده بود که وام باید بگیرم  و گردش ندارم اشنا نداری و ... و این که ضامن من میشی و اینا بعد که زین رو فروخته بود 10 میلیون به شوهرم داده بودش تا 9 ماه دیگه یعنی راحت خودش پول جورشده بود 

مثل اینکه این تو دوران سربازی زنداشت شوهم مجرد بود 8 سال پیش بهش 2 میلیون داده بود که کم نیاره جلو خانواده زنش خاسته جبران کنه

قبلا 3یا4 بودش سرهم الان 2 شده سرهم  خدارو شکر راضی هستم تفریح میرم مهمونی میریم عزا عروسی هم ...

ایول افرین ب شوهرت ک انسان دوسته

ولی شوهر من هر جا میره کار میکنه حقوقشو نمیدن بااین همه قسط موندم چیکار کنم تو این یک ماه ک کار کرده ۳۰۰ تومن گرفته اخه این ب کجای زندگی بر میخوره

استقلال جونمه ...ابی رنگه خونمه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتون بره یه کار فنی یاد بگیره کم کم از کارخونه بیاد بیرون برا خودش کار کنه

شوهرم قبل شرکتی که تاسیس کردیم خودش با فوق لیسانس میرفت برقکاری تازه اونم کار برای کسی دیگه بود درامدش هم بد نبود الانم بازم از قدیم مشتریا بهش زنگ میزنن بیمار باشی تفریحی میره خورده کار ار رو علاقه

اینسری یه فن سرویس جا زد 30 گرفت شوهرتون بتونه عصرا یکی دوتا اینطور خورده کار انجام بده کمک میشه براتون 

کاشی کاری هم خوبه الان وردست کاشی کار واسته روزی 50 میدن شش ماهه هم یاد میگیره

ما الان کار ساحتمانی انجام میدیم میبینیم طرف 6 ماهه دیگ خودش کار انجا میده

یه کار دیگه هم هست منتها 50 میلیون سرمایه میخواد و اینکه حودتون هم باید خیلی کمک کنید و پیگیر و فعال باشین مها دو تومن براتون درامد داره ولی تعطیلی و شنبه و یکشنب نمیشناسه اگه سرمایه رو جور میتونید بکنید درخواست دوستی بده بهت بگم

نمیتون بره یه کار فنی یاد بگیره کم کم از کارخونه بیاد بیرون برا خودش کار کنه شوهرم قبل شرکتی که تاس ...

اره بلده نقاشی مبل ولی کار نیس

استقلال جونمه ...ابی رنگه خونمه...