2777
2789
عنوان

مادرشوهره کثافتمو سرجاش نشوندم😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 9501 بازدید | 147 پست
هر لحظه با خودت فکر کن اگه کسی مثلا فلان حرفو ب من بزنه چطوری جوابشو بدم مثلا فک کن با کسی دعوا کردی ...

ببخشید این توصیه رو به آقایون هم میکنید که اگر خانواده زنشون چیزی گفت جواب بده؟یا فقط درمورد عروسه و داماد باید خفه خون بگیره و توسری خورباشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها سرعت نتم افتضاحه شرمنده...هیچی آدمش کردم زنیکه دیوانرو پدرشوهرمم گفت اون شوهرتم ادب میکنم که ...

چون مادرشوهرت روزده وقراره شوهرت روادب کنه آدم حسابی؟؟؟؟ناراحت نشو ولی خیلی پدرشوهرت بی غیرته ودهن بین هرچی کارزنش اشتباه باشه بایددهنش روپرخون کنه

اونی که همیشه باهاته پاهاته👣👣👣👣👍 
ببخشید این توصیه رو به آقایون هم میکنید که اگر خانواده زنشون چیزی گفت جواب بده؟یا فقط درمورد عروسه و ...

نه من اینو فقط به خانما نگفتم کلا هر کسی ک حرمتش شکسته میشه ۷۰℅ تغصیر خودشه چون با اون طرف رودربایسی داشته نمی گم همه ی موارد ولی بیشترشون 

درضم این قانون رو هر آدمی رعایت کنه به نفع خودش هست و باعث میشه حرمتش نگه داشته بشه بزرگ و کوچیک و زن و مرد هم نداره

گفتم مگه بچه مریض نبود این چند وقته گفت اره داستانو تعریف کردم گفتم پس چرا مادرت اینطوری میکنه اونم ...

اسی جون ببخشیدا اینطوری میگم ناراحت نشو ولی مگه بچه ای ک خودت نتونستی مادرشوهرت رو خیلی ببخشید آدم کنی ک پدر شوهرت ادمش کنه از این به بعد خودت بد جور جوابش رو بده و آدمش کن

ولشون کن  من که قصد دارم از همینم کمتر برم تا وقتی احتراممو نگه ندارن دیگه همین اش و همین کاسه ...

والا منم.فکر میکنن اگه گله کنن من بیشتر سر میزنم درحالیکه برعکس بدتر لج میکنم کمتر میرم

والا منم.فکر میکنن اگه گله کنن من بیشتر سر میزنم درحالیکه برعکس بدتر لج میکنم کمتر میرم

مادرشوهر من موزیه گله نمیکنه 

اما  یجور دیگه تخریبت میکنه 

وای که امشب چقد دلم غر غر کردن میخواد

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
مادرشوهر من موزیه گله نمیکنه  اما  یجور دیگه تخریبت میکنه  وای که امشب چقد دلم غر غ ...

من همش با خودم میگم شاید بعدا از این مادرشوهرا بدتر باشم.پسر دسته گلمو ببره واسه خودش زنش  

من همش با خودم میگم شاید بعدا از این مادرشوهرا بدتر باشم.پسر دسته گلمو ببره واسه خودش زنش   &nb ...

چی بگم والا منم در اینده مادرشوهر میشم 

ولی الان دلم نمیخواد سر به تن مادرشوهرم باشه عفریته خانم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
چی بگم والا منم در اینده مادرشوهر میشم  ولی الان دلم نمیخواد سر به تن مادرشوهرم باشه عفریته خا ...

بخدا اگه فصول نباشه من کاری ندارم باهاش.از همین الان داره واسه بچه من اسم انتخاب میکنه بگو آخه تو چکاره ای.خودم چلاغ نیستم که

دلم اول واسه بچت سوخت که چه استرس و تنشی کشیده بعد هم دلم واسه مادر شوهرت سوخت چقدر باید بی حرمت شده باشه شوهرش تو این سن و سال جلوی نوه کتکش بزنه و تنبیهش کنه و تازه خبر شو به عروسشم بده.

درسته آدم نفهمیه ولی حق هیچ زنی کتک خوردن نیست .