2777
2789
عنوان

سوال در مورد عمل بینی

14906 بازدید | 74 پست

سلام دوستان من یک ماه و نیم هست که عمل کردم .شهر دیگه عمل کردم و دسترسی به دکترم ندارم . سوالم اینه که هنوز باید داروی خاصی مصرف کنم هنوز نفس هام خوب نیست. وقتی میخوابم به هر طرف که سرم راکج کنم اونطرف بینیم کیپ میشه .نمیتونم راحت نفس بکشم  آیا عادیه ؟

والا دکتر من گفت تا شیش هفته اصلن ب پهلو. نخواب 

بعد با اب سرم شستشوش میدادم و ی اسپری میزدم تو بینیم

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سوال دیگه از کی باید نرمش داد بینی را . ورم یطرفش بیشتره 

دکتر خودش نرمش میداد. برام 

تو دست نزن بهتره بری پیش خود. دکترت

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
یه سوال دیگه از کی باید نرمش داد بینی را . ورم یطرفش بیشتره 

مدام شستشو بده

داروی خاصی لازم نیست استفاده کنی

این حالت که داری گاها برای این مدت عمل طبیعیه

فقط امیدوارم دکترت غضروف زیادی برنداشته باشه، یه معاینه پیش دکتر گوش و حلق و بینی یا جراح پلاستیک دیگه غیر از دکتر خودت هم برو اگر احیانا غضروف زیاد برداشته همین الان برای ترمیم پیش دکتر خودت برو صحبت کن

البته برای رینو پلاستیک تا یک سال باید صبر کنی تا بتونی نظر قطعی در مورد اون عمل بدی

من نمیدونستم میخوابم اسم اسپرت را یادت نیست عزیزم

ن بخدا 

ولی صبر  کن تو گالریم نگاه کنم بنظرم تو عکسام افتاده

خانوما منم قصد جراحی دارم 

بسیاااااار میترسم.. حتی از آمپول و سرم

بنظرتون میتونم؟ 

وحشتناک نیس؟ 

شاعر در وصف من میگه :زندگی در دل چشمان تو کندو زده است، طعم شیرین عسل با تو چشیدن دارد🙃بله اینجوریاس😎