2777
2789
عنوان

قرص کلدینیوم سی

620 بازدید | 39 پست

آیا قرص کلیدینیوم سی وابستگی میاره؟؟ من یه معده عصبی دارم که به صورت حالت تهوع هستش...فقطططططط این قرص به من میسازه...هردمنوش یا قرصی امتحان کردم فایده نداشت.بعضی دکترا میگن مشکل نداره.بعضیا میگن داره .من چه کنم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاره ای نیست عزیزم شمارو نمیدونم ولی من یه مدت خوب بودم سرخود قطع کردم دوباره حالم بد شد دارم استفاد ...

وقتی قطع کردی حالت چجوری شد؟ منم ازهمینش میترسم

مگه برای هلیکوباکتریم خوبه؟؟ فقط همینو میخوری؟یاقرص دیگه ایم هس؟

برا هلیکو با کتری قرص دیگه ای استفاده میکردم یه دوره بود که تموم شد دوتا قرص امپرازول و کلدینیوم برای همیشه میخورم

وقتی قطع کردی حالت چجوری شد؟ منم ازهمینش میترسم

ببین من معدم خیلی اذیت میکنه وقتی عصبی بشم اسپاسم میکنه که درحد مرگ درد دارم یه ساله میخوردم اصلا مشکلی نداشتم کوچک ترین اذیتی نداشتم ولی یه چند هفته قطع کردم دوباره یه شب اسپاسم کرد