2777
2789
عنوان

قرص کلدینیوم سی

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم که فقط موقع غذاخوردن حالت تهوع میگیرم.دکترگف معدت عصبیه.

خوب عزیزم چیزی نیست یه مدت بخور خوب شدی دیگه قطع کن همچین قرص قوی نیست منم وابسته نیستم ولی خوب چون معدم اینجوری درد نمیکنه دکترم گفت استفاده کنم

خوب عزیزم چیزی نیست یه مدت بخور خوب شدی دیگه قطع کن همچین قرص قوی نیست منم وابسته نیستم ولی خوب چون ...

الان ۱۴ روزه میخورم.خیلی خوبم...ولی امپرازول نمیخورم.فقط کلیدینیوم قبل ناهار.قبل شام

کلدینیوم سی ی آرام بخش گوارش هست مشکل خاصی هم نداره منم مصرف میکنم استفادش بهتر از اینه ک درد بکشی یا معده ات هیچی رو قبول نکنه یا دچار اسپاسم بشه

در ثانی پرفسور گوارشی ک من رفتم بهم گفت اصلا نگران نباش چون تقریبا ۹۰٪مردم کره زمین از دارو استفاده میکنن تا بتونن بهتر مسیر رو ادامه بدن و واقعا فکر کنید حرفش درسته

کلدینیوم سی ی آرام بخش گوارش هست مشکل خاصی هم نداره منم مصرف میکنم استفادش بهتر از اینه ک درد بکشی ی ...

آره واقعا آرام بخشه.روی خلق وخوی من تاثیرگزاشته...فکروخیالمو کم کرده.آرومم کرده...اصلا باورم نمیشه یه ذره قرص این کارارو کرده بامن.برای همینه که میترسم وابسته بشم بهش.