2777
2789
عنوان

قرص کلدینیوم سی

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 39 پست

دوست عزیز منم یه مدت فقط حالت تهوع خالی داشتم مثل شما هیچ علایمی نداشتم ولی بعدش اومدم یکماه سرخورد خوردم بعد از قطع تمامی علایمم بدتر شد افتضاح داغون شدم رفتم دکتر و دکتر بهم گفت چرا استفاده کردم منم گفتم برای تهوع من الان میخوام بخورم از بس حالم بده ولی دکترم گفت نخورم موندم بخورم یا نه شما خوردی یا نه چه مدت و چطوری شدی اگر تونستی تاپیک که مشکل معده دارم را برو ببین شما هم مثل منید یا نه؟ ممنون میشم

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
من دوساله مصرف میکنم وابستگی شو نمیدونم به من دکتر گفته همیشه باید استفاده کنم

سلام دوست عزیز ببخشید مزاحمتون شدم من بهمن ماه اومدم به مدت یک ماه خوردم خوب بود بعد از قطع کردنش حالم بد و بدتر شدم الان دکترم میگه نباید اینو بخورم من رفلاکس و ورم و التهاب معده دارم توروخدا راهنماییم کن عزیزم من حالت تهوع شدید دایمی و برگشت اسید و نوشیدنی و غذا، سوزش معده و مری و ترش کردن دایمی با هر چیزی من خسته شدم ایا شما هم مثل من هستید ممنون میشم جواب بدید 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدود ۶ ماه نه مشگلی نبود قطع کردم مشگلم کامل برطرف شد

سلام دوست عزیز ببخشید مزاحمتون شدم من بهمن ماه اومدم به مدت یک ماه خوردم خوب بود بعد از قطع کردنش حالم بد و بدتر شدم الان دکترم میگه نباید اینو بخورم من رفلاکس و ورم و التهاب معده دارم توروخدا راهنماییم کن عزیزم من حالت تهوع شدید دایمی و برگشت اسید و نوشیدنی و غذا، سوزش معده و مری و ترش کردن دایمی با هر چیزی من خسته شدم ایا شما هم مثل من هستید ممنون میشم جواب بدید 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
کلدینیوم سی ی آرام بخش گوارش هست مشکل خاصی هم نداره منم مصرف میکنم استفادش بهتر از اینه ک درد بکشی ی ...

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
سلام دوست عزیز ببخشید مزاحمتون شدم من بهمن ماه اومدم به مدت یک ماه خوردم خوب بود بعد از قطع کردنش حا ...

سلام عزیزم من مشکلم اسپاسم شکمیه وهلیکوباکتری شدید که تو حالت عادی اذیتش کمه ولی خوب اگه عصبی بشم و استرس داشته باشم تشدید میشه تو ماه یکبار حالم به شدت بد میشد در حدی که بهم مورفین تزریق میکردن که الان یه مدته بهترم وقتایی که حالم بد میشه گلاب به روت بالامیارم و تا چندوقت بعدش درددارم این مشکلم بود که گفتم حالا قرص این قرص قرص قوی نیست فقط برای عصب معدس من مشکلی نداشتم الانم استفاده میکنم فقط من برنجو باید کته بخورم ادویه روکم استفاده کنم فست فود ترشی اصلا نمیخورم قرص امپرازولم استفاده میکنم الان مشکلی ندارم خیلی وقته حالم خوبه

سلام دوست عزیز ببخشید مزاحمتون شدم من بهمن ماه اومدم به مدت یک ماه خوردم خوب بود بعد از قطع کردنش حا ...

نه عزیزم من‌مشگلم عصبی بود.حتما دکتر خوب برید انشالا مشگلتون حل میشه

نه عزیزم من‌مشگلم عصبی بود.حتما دکتر خوب برید انشالا مشگلتون حل میشه

عزیزم دکتر خوب رفتم هم میگن معدم مشکل داره هم میگن اعصابمم درگیره والا موندم خسته کنندس ممنون عزیزم جواب دادید ولی یه سوال شما قرصا چه مددت خوردید و اینکه یکباره قطع کردید حالتون بدتر نشد عزیزم

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

سلام دوست عزیز من حدود هشت ماهه حالت تهوع دارم دکترم میرم میگن چیزیت نیست البته رفلاکس دارم ولی قرص میخورم خوب نمیشم شما خوب شدید یا نه 

به نظرتون من قرص کلیندینوم سی بخورم خوب میکنه حالت تهوع را شما خوب شدید یا نه ببخشید من اینجا نوشتم توروخدا جوابمو بدید ممنون میشم

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢