2777
2789
عنوان

دوران مجردی یا متاهلی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 126 پست
خب مزیتا و بدیای هر دوره رو‌لطف میکنید بگید؟

اخه به خیلی چیزها بستگی داره دربهترین حالت بادپدرمادر همراهدو مهربون تومجردی وقتت دراختیارخودته برایرپیشرفت فضای بیشتری داری البته تو متاهلی هم امکانش هست اما بلخره مسئولیت بیشتری به عهدت هست اما به هرحال به محبت یه مرد و قبول مسئولیت زندگی مشترک احساس نیاز میشه هرقدرهم پیشرفت کنی زیبایی ثمرش تو زندگی شخصی و مستقل خودت نمود میکنه

زیبایی زندگی متاهلی دریک انتخاب درست هست زندگی کنارادم اخلاق مدار و مسئولیت پذیر 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
منم مث تو مجردی خیلی محدود و تحت نظر بودم از شانس گندم الان هم شوهر گیری دارم کلا شانس نداشتم همش تو ...

شما چرا قبل ازد بهش نگفتی؟ 

نکند این همه بد قلب مرا سست کند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خیلیارو دیدم ک تو سن کن متاهل شدن ولی بعدش پشیمون شدن ک چرا بیشتر از زندگی مجردی لذت نبردن

ولی من از زندگی متاهلیم هم لذت میبرم و الان دانشجوام و سه تا بچه هم دارم...... 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

هر دوتاش خوبه ولی متاهلی ادم از اینکه یکی رو خیلی دوست داشته باشه اذیت میشه همش فک میکنم خدای نکرده اتفاقی بیفته چطور میتونم زندگی کنم یا ناراحته قلبم درد میگیره دوست داشتن زیاد ادمو اذیت میکنه 😥

تا مجرد هستید اول خدمت به پدرمادر بعدم تحصیل .فرصت رو اصلا ازدست ندید 

بعد ازتاهل هم اول ارامش زندگی خصوصیتون بعد چیزهای دیگه هیچ چیز نباید مقدم به ارامش خودت و همسرت باشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
خوشبخت باشی عزیزم

مرسی گلم 

همچنین ❤

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...