2777
2789
عنوان

دوران مجردی یا متاهلی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 126 پست
چقد خوب  امیدوارم خوشبخت و خوشحال باشید همیشه

ممنون همچنین شما

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بازهم واس تحقیق میخواین این سوال هم اشتباست

تحقیقم در این مورده ک چن درصد از خانما از زندگیه مجردی خود لذت بردن و چن درصد از زندگی متاهلی 

نکند این همه بد قلب مرا سست کند...

کلا بچگی مو خیلی دوس دارم 

مجردی خوبیهای خودش رو داشت مثلا مسیولیت زندگی رو دوشت نبود 

متاعلی هم خوبیهای خودش رو داره مثلا یکی هست دوستت داره بهت توجه میکنه هواتو داره و...خب میدونم قبلش هم خانواده و پدر مادر هستن تو زندگی ولی خب کلا حال و هوای همسر آدم با پدر مادر فرق داره و....

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
تحقیقم در این مورده ک چن درصد از خانما از زندگیه مجردی خود لذت بردن و چن درصد از زندگی متاهلی 

همه باید از زندگی لذت ببریم

کاربر آقاست،، کاربرآقاست، کاربرآقاست،،دقت کن،، لایک میکنی، ریپلای میکنی،دقت کن ، عزیزم میگی ، خواهر میگی دقت کن، بعد نیا قر و فر بریز نمیدونستم!! چون جوابت نمیدم ،، چرا حسودیت میشه خانم متاهل ،دخترخانمی جوابم رو میده یا میاد خصوصیم!سرت تو کارخودت باشه دیگه ، ناراحت نباش کسی با من دوست نمیشه،اصلا فکر کن من میخوام تو دنیای مجازی دوس دختر داشته باشم(این قسمت مجردها دقت کنناااا نخ دادم زیرپوستی شما کار خودت بکن دوستی بفرست فقطم تهران سمت بالا   تاپیک جالب بود تگ کنید  ) ، ازین ک بالاتر حرفی نیست پس بیخیال من شین دیگه لطفا)کامنت میزارم ترک تاپیک میکنم ریپلای میکنی میام میخونم میگی چرا اومدی!!!!؟؟؟ از عاقبت فرار از مدرسه ست ک‌اینجام هی نگو علاف بیکار ، مرد الان باید سرکار باشه!! چیزی بنام شخصیت مانع هست ک بخوام جواب بعضیاروبدم،، بما ک میرسه میشی امامزاده فرزند پیغمبر،، واه واه النگوهات نشکنه !!!!خسته شدم خدایا بسه دیگه!!!،**‏با همه صدف طاهریانی ، با ما آزاده نامداری؟ (آرزوی شخصیم: تاپیک راهنمایی از مرکز خرید درمورد سیسمونی دخترپسر دوقلوم البته بعد پیدا کردن مادرش)

تامجردی هرجا بری بیای اختیارت دست خودته هرلباس بخوای میپوشی هرکار بخوای انجام میدی متاهلم میشی اینک یکی کنارته نگرانته دوستت داره خلاصه تشکیل خانواده میدی استقلال پیدا میکنی ولی ممکنه همه خونه مامانت باشن تو نتونی بری یا ی لباسو بخوای شوهرت دوس نداشته باشه تن کنی هرکدوم مزیتو معایب دااره ولی کلا متاهل ک باشی وضعیت زندگیت معلوم تره

کلا بچگی مو خیلی دوس دارم  مجردی خوبیهای خودش رو داشت مثلا مسیولیت زندگی رو دوشت نبود  م ...

الان زندگی مشترک خیلی مشکل شده 

مشکلات مالی و خیلی چیزای دیگه 

پسرا و دخترا هم مث قبل تحمل و صبر ندارن ‌

ینی از اینکه تو سن کم ازدواج کردی پشیمون نیستی؟

نه عزیزم پشیمون نیستم، چرا پشیمون باشم؟! 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

متاهلی؟

بله

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
نه عزیزم پشیمون نیستم، چرا پشیمون باشم؟! 

خب خیلیارو دیدم ک تو سن کن متاهل شدن ولی بعدش پشیمون شدن ک چرا بیشتر از زندگی مجردی لذت نبردن

من مجردم ولی اصلا راضی نیستم  مادر پدر فوووق العاده سخت گیر و قانون مندی دارم  با ۱۹ - ۲ ...

منم مث تو مجردی خیلی محدود و تحت نظر بودم از شانس گندم الان هم شوهر گیری دارم کلا شانس نداشتم همش تو رویاهام دوس دارم تنها باشم و اختیار زندگیم به خودم باشه نه بقیه  خیلی مراقب باش موقع ازدواج آدمی انتخاب کنی که محدودت نکنه براش شرط بذار و بهش بگو اولین و بزرگترین حقم آزادیه

من مجردم ولی اصلا راضی نیستم  مادر پدر فوووق العاده سخت گیر و قانون مندی دارم  با ۱۹ - ۲ ...

منم دقیقا هم سن شمام ولی متاهل بنظر من ازدواج خیلی بهتر مجردی هستش...  وقتی ی مونس داری همدم داری... اینی ک دوست داری تنها باشی بنظرم چون مادر پدرت سختگیرن... ❤️