2777
2789
عنوان

وای بچه ها توروخدا

111 بازدید | 15 پست

سلام بچخ ها شنبه بی بی زدم مثبت شد اما همه جا تعطیل بود نشد برم از بدم حالا امروز به دکترم ز زدم گفتم کی از برام بنویسی ازم تاریح اخرین پ پرسیدی۱۹دی بود بعدش گف نمیخواد از بدی هفته اول اسفند برو برا تشکیل قلب سونو جوابشو بیاربرام 

بچه ها حبلی گیج شدم مگ نباید خون بدم با اهن و قند و کلییم و این جورچبزا چک بشه بم قرص بده بم گف فقط اسیدفلولیک بهور بچه ها سونوش واژینال یا ازون یکی هاس؟؟؟خیلی نگرانم هرکس تجربه داره لطفا بکه من از نگرانی درام

خدایا شکرت تنهام نزار

فقط فولیک اسید بخور

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم وقت پریت کی بودمن بایددهم میشدم که نشدم ۱اسفندنوشت سونوواژینال ولی من میترسم واژینال برم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
مبارکه عزیزم منم آخرین پریودیم ۱۹ دی پارسال بود و دخترم ۷ مهر به دنیا اومد.اولین سونوت واژینال نیست. ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده دهترتو برات نگه داره

خدایا شکرت تنهام نزار