2777
2789
عنوان

خانم ها بیایین

151 بازدید | 17 پست

خواهر شوهر من برج یک عروسی کرد و الان حامله اس من سال ۹۳ عروسی کردم و هنوز بچه دار نشدم با وجود اینکه کلی ازمایش و عکس و سونو دادم جواب نگرفتم دیروز خونه مادر بزرگ‌شوهرم بودیم جلو همه بی بی چک زد و مثبت شد و زنگ زدن ب شوهرم و گفتن تبریک‌ میگم دایی شدی. چرااااا آخه خدا باید ما رو انقد سرشکسته کنه

سرشکسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای بچه دار نشدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم شما جلوی خدا سرشکسته نشی ... خلق خدا چه اهمیتی داره ؟

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم با این کارشون قصد دل سوزوندن شما را نداشته باشن که خدا بد توانی ازشون میگیره

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
سرشکسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای بچه دار نشدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عزیزم شما جلوی خدا سرشکسته نشی ... خلق ...

درسته جلو خدا ادم روسیاه نشه اما حرفای جگر سوز بقیه ادم رو از پا در میارا

عزیزم هیچ کار خدا بی حکمت نیست انشالله  شما هم به زودی زود مامان بشی

انشالله عزیزم. این‌ماه تقریبا پنج روز عقب افتاد یعنی ما دوتا همزمان با هم منتظر بودیم‌ اون حامله شد و من عصر روز پنجم پریود شدم

درسته جلو خدا ادم روسیاه نشه اما حرفای جگر سوز بقیه ادم رو از پا در میارا

خدا به همین وقت عزیز  دامنت و سبز کنه 

ولی بهتره اهمیت ندی و زندگیت و بکنی

چه مسخره و بی فکر بودن.شاید قصدی نداشتن ولی رفتارشوت انگتر برای سوزوندن شما بود.چه معنی داره زنگ بزن ...

شوهرم ک اصلا واسش مهم نیست دیروز کلی منو دلداری میداد 

چه سبک و ندید بدید رفتار کردن انگار تا حالا کسی بچه نزاییده فقط این از اسمون افتاده حامله شده😒😒

تازه دختر خاله شوهرمم ۵ روز عقب افتاده بود برا دوتا شون خرید اون بی بی زد ولی دختر خاله نزد هر کار کردن گفت چ معنی داره