2777
2789
عنوان

مشکل تیروئید در بارداری

211 بازدید | 21 پست

سلام من اول بارداری آزمایش تیروئید دادم نداشتم اما الان ماه هفت که دوباره دادم عددش شده 4.6 خیلی ناراحتم نکنه تو این مدت روی بچه ام خدایی نکرده اثر گذاشته باشه ؟ عددش خیلی بالاست؟؟ 

دست دلم را به کسی سپرده ام که می دانم راه را بهتر از هر کسی می داند. خدایا تنهایم نگذار.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هایه سوال منم تیروییدم کم کارشدالان زایمان کردم لاغرم نمیشم .به نطرتون بعدزایمانم تااخرعمربایدقرص بخوریم یانه ؟میگم نکنه بازم کمکاری دارم

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

منم یک اسفند باید برم ازمایش دعا کنید پایین اومده باشه . وگرنه نی نی مو باید سقط کنم . 16.5 شده بود یکماه پیش . الان دارم قرص میخورم . خیلی به دعاتون احتیاج دارم 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 
ن عزیزم اگه مشکل گذاشته باشه رو خودته ن بچت....بچه از بدن مادر تغذیه میکنه و این مادره که اسیب میبین ...

اتفاقا بچه اسیب ذهنی میبینه و عملا خنگ میشه اگه تیرویید تحت درمان نباشه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 
من خودم کم کاری دارم دارو مصرف میکنم ولی عزیزم تا ۵.۷ طبیعیه ب دکترت هم نشون بده 

اینو از خودت میگی؟

منم دو سال کم کاری دارم دکتر غددم گفت نباید بالای ۲.۵ باشه مخصوصا سه ماه اول که غده تیرویید بچه به وجود نیومده و از مادر استفاده میکنه..اگر مادر اهمیت نده ممکن بچه اختلالات ذهنی پیدا کنه یا خود بچه هم بعد تولد دچار کم کاری شه..