2777
2789

اینستا هم نداشته باشی،میتونی پیجشو ببینی

سرچ بده پیج اینستاگرام شبنم نظیف

برات میاره

برو ببین، فقط نمیتونی نظر بدی طبیعتا

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی هست

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

آرایشگر تهران . 

تو تل گرام یه آرایش ازش دیدم عالی . زیرش نوشته بود مشتری مادر شوهره . وقتی وارد تالار شده عروس متواری شده . خخخخخخخخخخخ

البته این شوخی بود ولی گریم زن 50 ساله عالی بود . عالی 

اونم ارایشگره و خب کار خوب و بد هم داره و طبیعتا فقط از کارای خوبش عکس و فیلم میذاره و البته قیمتهای نجومی

یسر بری سالنش میبینی که مثل بقیه ی جاها بعضی کاراش آس میشه بعضی کاراش معمولی و حتی ضعیف