2777
2789
عنوان

بادمجون

297 بازدید | 11 پست

دوست همسرم گلخونه داره کلی بادمجون و فلفل سبز برامون اورده، چیکارشون کنم ؟

بادمجونا ریزه .

بغیر از ترشی انداختن چیکار کنم 

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کبابی کن بزار فریزر 

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

اگر میخوای تازه تازه مصرف کنی یه حلیم یادمجون درست کن حالشو ببر... یا یه کشک بادمجون تپل درست کن فردا ببر بهشت زهرا این خیرات های خاص خیلی طرفدار داره برسه به روح امواتت😚

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
اگه خیلی زیاده یکم بده مامانت یا مادرشوهرت  اگه دلت نمیاد😏😏بفروش به دوستی همسایه ای بادمجون ...

تا الان چند سری برامون اورده هر بارم به مادر شوهر و مادرم دادم،حتی به خواهر و خواهر شوهرام، سری قبل همشونو بخار پز کردم کوبیدم گذاشتم فریزر سری قبل درشت بود، این سری همشون ریز میزه ان برای ترشی خوبه، اما ترشی خوب نیست برام درست نمیکنم

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت