2777
2789
عنوان

تروخدا بیایین 😔

155 بازدید | 16 پست

دخترم ی سالشه تب شدید دارع قطره داره ولی نمیدونم تاریخ داره یا ن چیکارش کنم اولین بازه تب کرده نمیدونم چیکار کنم😢😢

تیکر تولد دخملمه👼

شیاف بذار عزیزم تب خطرناک 

نداری هم برو بخر 

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف نداره....داذوخونه چند جا رفتم بستن همه😢😢نمیدونم دیگه چیکار کنم سرم داره میترکه😓

کف دستا و کف پاهاشو با اب ولرم پاشویه کن

اب سرد نه ها، خطرناکه

لباساشو کم کن، اما محیط خونه سرد نباشه

چند وقتشه ؟

اها یع سالشع

پوشکشو باز کن

کشاله رون ، شکم ، کف دست ،کف پا رو با اب ولرم پاشویه کن

شیاف یا قطره واجبه 

زبونم لال ، دور از جون تشنج میاره

ببرش بیمارستان یا درمانگاه شبانه روزی اگه داروخانه نیست

شیاف نداره....داذوخونه چند جا رفتم بستن همه😢😢نمیدونم دیگه چیکار کنم سرم داره میترکه😓

پاشویه کن پس

اگه تب سنج داری تبش رو اندازه بگیر سی و هشت و بالاتر بود ببر اورژانس

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
همیشه داروی سرماخوردگی استامینوفن باید داشته باشی تاخدای نکرده بچه ات چیزیش شد زودی بهش بدی. با حوله ...

بچه اولمه تا حالا هم تب نکرده اصلن ب فکرم نرسیده😔😔😔ن همسایمون هم بچه نداره شانس من دما سنجشو اوردم تکونش دادم خورد زمین شیکت نمیدونم چیکا کنم

تیکر تولد دخملمه👼