2777
2789

‍ 🔴🔴🔴 ردپای یک دندانپزشک در مرگ روناک ۳ ساله و به کما رفتن امیرعلی ۴ ساله در اراک/ مطب این دندانپزشک در خیابان خرم پلمب شد

@asrmarkazi

🔹مادر روناک رضایی می گوید: شهریورماه روناک دختربچه ۳ ساله اراکی به مطب دندانپزشکی مراجعه می کند. وی در مطب دچار خون ریزی از بینی می شود ولی دندانپزشک دستمالی در بینی اش قرار می دهد و به کار خود می پردازد. بعد از دقایقی خون بسیار زیادی از بینی روناک بیرون می ریزد و هوشیاری اش کاهش می یابد و دست ها و پاهایش کبود می شود. روناک بعد از ۳۸ روز در بیمارستان راه آهن اراک جان می بازد.

@asrmarkazi

🔸اما امیرعلی پسر بچه ۴ ساله اراکی روز ۱۵ بهمن به مطب این دندانپزشک در خیابان خرم مراجعه می کند. پدر امیرعلی می گوید: سه نفر از دستیاران دندانپزشک دست و پای او را می‌گیرند و هنگامی که مادرش می خواهد مانع از ادامه کار شود، به او می‌گویند شما دخالت نکن، ناگهان بعد از چند دقیقه امیرعلی دچار کاهش سطح هوشیاری می شود و هم اکنون در بیمارستان  در کما به سر می برد./منبع مصاحبه ها: فارس

@asrmarkazi

🔻طاهراحمدی رئیس نظام پزشکی اراک در گفتگوی اختصاصی با عصرمرکزی می گوید به دلیل پیشگیری از اقدامات فاجعه بار دیگر در این مطب دندانپزشکی، درخواست پلمب مطب را به دادستان اراک دادیم و خوشبختانه این درخواست مورد موافقت قرار گرفت. هنوز حکم قطعی درخصوص قصور این دندانپزشک اعلام نشده است‌.

🔵http://t.me/joinchat/A5CuQzwF6oERtKKiZMzFyw

یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...

واقعا فاجعه است تو رو خدا بچه هاتونو پیش هر دکتری نبرید اول تحقیق کنید ببینید واقعا تخصصی داره یا نه،اینا که وجدان ندارن

وای چرامن میخام برم دندان پزشکی ترسیدم.

بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو‍‍،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!!  اما بدان خدايى هم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اراک خیلی اسم در کرده بود،من پسرمو اول پیش این مثلا دندونپزشک بردم وقتی ازش پرسیدم چطوری پسرمو نگه میدارید گریه میکنه گفت دهان باز کن میذاریم تو دهانش ۳ نفرم میگیرنش کاملا منصرف شدم خودم ترسیدم چه برسه به بچه ام

یا حسین مملکت چه قدر بی در و پیکر شده 

واسم مشکلی پیش اومد که اولش غمگینم کرد ولی بعد خوشحال😃 شدم مشکلم شد تجربه و من رو عوض کرد از یه ژن تنبل و بی مسئولیت که همیشه بقیه کارش رو انجام میدادن شدم ادمی فعال و توانمند میخوام هر روز موفق تر بشم 😁 هر روز بهتر از دیروز بشم 😁و هر روز بگم خدایا شکرت شکرت شکرت 😍😍
ای خدا منم میخواستم‌ببرم  🙁🙁🙁😧😧

پیش دندانپزشک عمومی نبرش ببرش پیش دکتری که متخصص اطفال باشه حتما من پسرمو بردم پیش یه دکتر خوب تقریبا ۸ ماه وقت گذاشت برای آشنایی پسرم با فضای دندانپزشکی بعد از ۸ ماه بدون اینکه گریه کنه هم دندونش رو عصب کشی و هم رو کش کرد به هیچ وجه نترسید این از توانمندی بالای دکترش بود واقعا

پیش دندانپزشک عمومی نبرش ببرش پیش دکتری که متخصص اطفال باشه حتما من پسرمو بردم پیش یه دکتر خوب تقریب ...

خوب علت این خونریزیا و فوت چی بوده؟

وزن شروع در تاریخ 6مهر 97.   80 کیلو. وزن الانم 77 وزن هدف 63 کیلو من میتونمممم
یا حسین مملکت چه قدر بی در و پیکر شده 

خیلی وقتی بچه اول رو به کما فرستاد باید پلمپ میشد دندانپزشکیش ولی با اجازه فعالیتش یه بچه دیگه رو هم اونطوری کرد 

خوب علت این خونریزیا و فوت چی بوده؟

تو اخبار زده در دست بررسی هست ولی من فکر میکنم چون تخصص نداشته وشیوه کار کردنش هم بچه ها رو میترسونده