2777
2789
عنوان

خیلی چاق شدم کمک😭😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور رژیما اگررررر هم جواب بده خیلی زود وزنتون برمیگررده  دیدم ک میگما 🙄🙄

دقیقا

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
بهترين كار ورزش و رقص تند هست.اگه نميتوني بري بيرون و باشگاه تو خونه ورزش كن برقص پياده روي تند كن.ر ...

موافقم من با تو خونه ورزش کردن 

و با استفاده از برنامه کتلری شمار ۱۳ کیلو کم کردم 

وای اصلا به پهلو میخوابم شکمم میوفته رو زمین شوهرم نگاه میکنه اینقد خجالت میکشم میگم پس کو اون زن خوش هیکل چرااینقد افتضاح شوم

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
اینجور رژیما اگررررر هم جواب بده خیلی زود وزنتون برمیگررده  دیدم ک میگما 🙄🙄

دقیقا کالری شماری بهترین کاره ..همیشه رو یه وزن میمونی

از ماست که برماست ...(حال و روز اینروزای ما)

بچها من تو س هفته دو کیلو کم کردم راحت و اصولی 

هر کی میخاد گوش بده بگه براش بگم

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
موافقم من با تو خونه ورزش کردن  و با استفاده از برنامه کتلری شمار ۱۳ کیلو کم کردم

از کجا این برنامه رو دانلود کنم عزیزم؟

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
بچها من تو س هفته دو کیلو کم کردم راحت و اصولی  هر کی میخاد گوش بده بگه براش بگم

بگو عزیزم

بگو عزیزم

خیلی نکات داره خودم گاهی رعایت نکردم با این حال جواب داده الان تاپیک میزنم میگم

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
دقیقا کالری شماری بهترین کاره ..همیشه رو یه وزن میمونی

عزیزم میشه بگی این برنامرو چجوری دانلود کنم؟

ما از دیروز تویه تایپک هستیم م رژیم 3روزه 5کیلو کم میکنی امروز روز اولمونه اگه میخوای توی اون تایپک ...

منم صدا کن عزیزم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕