2777
2789
عنوان

خیلی چاق شدم کمک😭😥😥

477 بازدید | 36 پست

توروخدا بچه ها هر راهی که میدونید تاثیر داره بهم بگید من قبل بارداریم ۳۸ بود سایزم الان ۴۲ هم بهم تنگ شده کلیییی شکم آوردم😔توروخدا هرکی هر راهی میدونه بهم بگه یکی بهم گفت صبا اب کرفس بخور نمیدونم تاثیر داره یا نه

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

@ایگوانا  دوستم توروخدا میشه بهم راه حل بدی من شنیدم شما به بچه ها رژیم میدید

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شروع کن به کم خوری و فعالیت بدنی 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

ما از دیروز تویه تایپک هستیم م رژیم 3روزه 5کیلو کم میکنی امروز روز اولمونه اگه میخوای توی اون تایپک صدات کنم

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

امروز خودمو دیدم اصلا از خودم بدم اومد تمام لباسای قشنگ قبل زایمانم بهم نمیخوره😔خیلی بدهیکل شدم

ما از دیروز تویه تایپک هستیم م رژیم 3روزه 5کیلو کم میکنی امروز روز اولمونه اگه میخوای توی اون تایپک ...

خدا خیرت بده صدام کن

سرخ کردنی نخور 

فست فود را تعطیل کن 

شیرینی و شکلات نخور جاش کشمش و خرما بخور

برنج و نان را هم محدود کن 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

عزیزم هر چی تا الان میخوردیو نصف بخور این راحت ترینه

اب کرفس خالی اصلا و ابدا ب تنهایی جواب نمیده

ورزش کن سرخ کردنی و شیرینی جاتو کم کن

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
ما از دیروز تویه تایپک هستیم م رژیم 3روزه 5کیلو کم میکنی امروز روز اولمونه اگه میخوای توی اون تایپک ...

اینجور رژیما اگررررر هم جواب بده خیلی زود وزنتون برمیگررده 

دیدم ک میگما 🙄🙄