2777
2789
عنوان

خیلی چاق شدم کمک😭😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 36 پست

من یه راه خیلی عالی بلدم فقط ایمیلتو بگو دعوتت کنم تو سایتش

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
عزیزم بچه شیر نمیدی  بچت چند وقتشه  منم قبل زایمان 57 نهایت 58 بودم  دخترم 16 ماهش ...

نه دیگه شیر نمیدم دوسالشه اما از بعد زایمان همونطوری موندم که هیچ بیشترم شدم

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم من با تو خونه ورزش کردن  و با استفاده از برنامه کتلری شمار ۱۳ کیلو کم کردم

منم پارسال همينجوري حدود ٩ كيلو كم كردم.خيلي هم راحته مخصوصا واس كسايي كه بچه كوچيك دارن هروقت ميخوابيد من ورزش ميكردم.

یه روز خوب میاد

از کجا این برنامه رو دانلود کنم عزیزم؟

من از بازار گرفتم تو نت هم سرچ کنی میاد 

سرچ کن کالری شمار مانکن 

بعدم وزنت رو ضربدر بیست کن و منهای صد کنش و بعدمقدار کالری ک هر روز مجازی بخوری بدست میاد 

اگ طبق اون کالری پیش بری هفته ای یک کیلو راحت کم میکنی 

اگ سختته منهای صد دیگ نکن هفته ای نیم کیلو کم میکنی 

اگ ورزش کنی ک عالی میشه کنارش