2777
2789

دلم ی دنیا گرفته برای خواهرم البته خواهرم خیلی سادس و بلد نیست از حقش دفاع کنه یک ساله عقد من ی بار ندیدم این بچه بخنده خوشخال باشه از ته قلبش بااینکه ازدواجشون سنتی نبود حیلی خواهرمو اذیت میکنن مثلآ الان دم عروسیشه خودشون ۶۰۰ تا ادم دعوت کردن ما ۸۰ تا بد هی میگن کم کنید چراینو دعوت کردید چرا اونو دعوت کردیدیا مثلآ ما رفتیم جهازشو چیدیم خاله و ننه خواهر زن عمو ایلی تباری ریختن خونه خاهرم کل دکور خونه خاهرمو عوض کردن پسره لندهور کلید خونشونو دست کل اعضای خانواده داده رفتن ی تالار گرون با پذیرایی کامل گرفتن ولی واسه خاهرم طلا ب زور خریدن یا رفتن خونه طبقه چهارم بدون اسانسور قدیمی ساخت خواهرمو همه جوره عذاب دادن تا بتونن ی عروسی کامل بگیرن درسته ک اینا ب من مربوط نیست ولی خواهرمه عذاب میکشم ک حالش خوش نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت مربوطه اتفاقا 

باهاش حرف بزن بیشتر فکر کنه ، اصلا برن پیش مشاور 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

چرا گذاشتین ازدواج کنه باهاش

چ میدونستیم انقدر نفهمن اخه بگو وقتی پول ندارید ک ی خونه بگیرید چرا میرید همچین تالاری میگیرید بیچاره خاهرم هرکی میاد خونش خجالت رو تو چشماش میبینم ک میان بالا نفسشون میگیره

عزیزم غصه ی خانواده از غصه ی خود آدم سخت تره ولی تجربه ی من میگه هرکسی راهی برای حل مشکلاتش و راحت ت ...

خیلی میترسم خاهرم بلایی سر خودش بیاره خیلی از خودکشی حرف میزنه قبلآ سابقشو داشته و اینکه صرع داشته الان خوب شده

طلا که گرونی هست نباید توقع داشت 

تالار گرون هم باید خواهرت خوشحال باشه عروسی خوب براش میگیرن

درباره تعداد مهمون شما حق دارید ولی توقعاتتونو تو بحث های دیگه بیارید پایین می زندگی براتون سخت نشه ب روی خواهرتونم نیارید چون زندگی براش عذاب می شه این خاطرات تا ابد تو ذهنش میمونه