2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت کنکور سال دوم

نمیرسی عزیزم چند منبعی ها دهم و یازدهم هستن ، شما اگه بخوای همچین کاری بکنی نتیجه خوبی نمیگیری ، مبتکران رو زدی کامل تموم ک شد دوباره باید مرورش کنی ، حالا اگه وقت اوردی که صد در صد وقت نمیاری ، اونوقت برو سراغ منبع دوم 

قلمچی رو با همون مبتکران بزن 

نمیرسی عزیزم چند منبعی ها دهم و یازدهم هستن ، شما اگه بخوای همچین کاری بکنی نتیجه خوبی نمیگیری ، مبت ...

از کجا میدونین نمی تونم؟

خب هر کس بر حسب تسلطی که داره سرعتش تنظیم می کنه

درصدتون چقدر شد؟خب سوالای نردبام سطح بالاس باعث تسلط بیشتر میشه. چرا اکثرا آزمون رو ترجیح میدن؟

حتی رتبه ۲ کشوری چندسال پیش گفته بود نردبام کتاباش سخته و در حد  کنکور نیست. آزمون شبیه ساز کنکورای بعدیه قطعا بهتره

از کجا میدونین نمی تونم؟خب هر کس بر حسب تسلطی که داره سرعتش تنظیم می کنه

چون تایم نداری گلم 

اون کسایی ک میبینی اسم چندین تا منبع رو میارن از تابستون دهم شروع کردن وقتی میرسن به دوازدهم دیگه اون کتابای متوسط رو نمیزنن چون چندین بار کار کردن و خسته شدن و براشون تکراریه برای همین میرن سراغ کتابایی مثل ایکیو نردبام سه سطحی فصل ازمون یا موج‌ازمون ... اینکه هی بخوای ازین منبع بپری به اون منبع باعث‌کلافگی خودت میشه کم کم عذاب وجدان میگیری ک نکنه چون نتونستی همه تستارو بزنی درصدت خوب نشه 

تمرکزت رو بذار روی یک‌منبع و همون رو بار ها مرور کن 

این کتاب مبتکران از تست اسون شروع میکنه تا سخته سخت‌. پس نیازی نیاری