2777
2789
عنوان

زد بلاکم کرد دارم دیوونه میشم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 74 پست
شما حرفاتون حقیقت بود واقعا من بخاطر عشق و عاشقی کور شدمدر حق امام زمانی که تو زندگیم هرچی ازش خواست ...

قزبونت برم اشکالی نداره 

کاریه که شده 

نباید میشد حالا که شده باید توبه کنی و دوباره امام و خدارو اولویت خودت قرار بدی 

در خدا برای توبه همیشه بازه 

اما همیشه نه 

برات حمد خوندم گلی 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم ممنونم ازت🖤ان شاءالله که خیر ببینی

عزیزی🫂🌸

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

این معلومه دو قطبیه 

برو دعا کن بهت برنگرده وگرنه روزگارتو سیاه میکنه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

وقتی از جدایی ناراحتین ،صبر کنید 

گذر زمان یه چیزایی از آدم مقابلت بهت نشون میده که تو خوابم نمیدیدی

و همون چیزها تحمل جدایی رو نه تنها براتون آسون میکنه که حتی کاتالیزور میشه و هولتون میده به سمت جلو 💪

وقتی از جدایی ناراحتین ،صبر کنید گذر زمان یه چیزایی از آدم مقابلت بهت نشون میده که تو خوابم نمیدیدیو ...

بخدا از غروب همش میزنه به سرم بهش پیام بدم التماسش کنم بعد با خودم میگم دیگه عشق نیست شیداییه تا کی میخوای خودتو خفیف کنی و به زور جلو خودمو میگیرم🥺😔

اسی یذره غرور داشته باش تو الان باید نگران خورد سدن شخصیتت باشی نه رفتن اون.

من شوهرم محل نمیداد یبار نگفتم چرا اهمیت نمیدی جداشدم، با یکی اشنا شدم یهو غیبش زد یکبار نپرسیدم چرا نیستی پیام نمیدی منم کمرنگ شدم الانم با یکی دیگه دارم اشنا میشم به درک ک اهمیت نمیدن چیزی که زیاده مرد اون نشد یکی دیگه

نه رابطه کامل و دخ.ول اصلا نداشتمخیلی بهم اصرار کرد اما بهش اجازه ندادم

پس چی میگی نمیتونم ازدواج کنم!

استرس ازدوتج نداشته باش خیلیا هستن تا موقع ازدواج با ده نفر رابطه داشتن با خیال راحتم ازدواج میکنن