2777
2789
عنوان

آنفولانزا در بارداری کمک😭😭😭😭

5233 بازدید | 20 پست

تو رو خدا اگه کسی راهی میدونه کمک کنه

ناشکری نباشه ولی به مرگم راضی شدم الان هفته یازدهم هستم از هفته پنج ویار و تهوع شدید داشتم طوری که آب هم میخوردم بالا میاوردم هیچ چیز اثر نکرد روزی سه تا دمیترون و کلی سرم با آمپول ب ۶ولی فایده نداشت ببخشید یبوست هم دچارم شد الانم ۴روز آنفولانزا گرفتم دکتر گفت بخاطر ضعیف شدن بدنته دوباره کلی سرم و استامینوفن و سفکسیم۴۰۰ تبم اصلاً پایین نمیاد. فشارمم همش هفت رو چهاره حتی نمیتونم بشینم هر چی هم میخورم پس میزنم یا انقدر بال آوردم که گلوم زخمه و میسوزه

بیمارستان هم گفت بستری نشو انقدر ضعیف شدی بیشتر مریض میشی 

همه یه طرف با این تب بالا نگران حال نینیم تو رو خدا اگه تجربه دارید بگید

تو سایت نوشته اوتیسم و لب شکری و ....از عوارضشه دارم دیوونه میشم این استرس داره داغونم میکنه 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
عزیزم زیاد مایعات و  سوپ مرغ  آب لیمو شیرین آب پرتقال پوره سیب و پرتقال آب سیب شلغم ...

ممنونم عزیزم 

مشکلم اینه هر چی میخورم بالا میارم😔 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو دکتر احتمالا بهت ویتامین ب بده. بالا آوردن از نخوردن بهتره

ب۶ تو سرم زدم روزی سه تا هم دمیترون میخورم ولی تاثیر نداره

دیگه خسته شدم

الان اصلاً به خودم فک نمیکنم فقط نگران نینیم

نگران نباش. تو بخور. بازم با دکترت صحبت کن

ممنون عزیزم از راهنمایی های خوبت😘😘😘

ببخشید دیر جواب دادم، رفتم دکترم داروهامو عوض کرد و گفت آلرژی شدید به دمیترون دارم😔

خدارو شکر مشکلت حل شد

خداروشکر یکم بهترم عزیزم

انشالله نی نی تون الان سالمه?

سلام عزیزم 

آره خداروشکر 

انشاالله همه نینی ها سالم و خوب باشن تا همه مادرها به آرامش برسن

سلام عزیزم  آره خداروشکر  انشاالله همه نینی ها سالم و خوب باشن تا همه مادرها به آرامش بر ...

خداروشکر واقعا استرس این چیزا ادمو دیوونه میکنه. انشالله که تمام نی نی ها سالم باشن

ممنونم عزیزم  مشکلم اینه هر چی میخورم بالا میارم😔

سلام مرجان خانم..تاپیکتون در مورد تب توبارداری بود..میخواستم ببینم انشالله بچه سالمه؟؟؟؟دقیقا کی تب کردین؟؟؟چه مدت تب کردین؟من هفته هشتم و دو شب

سلام مرجان خانم..تاپیکتون در مورد تب توبارداری بود..میخواستم ببینم انشالله بچه سالمه؟؟؟؟دقیقا کی تب ...

سلام عزیزم

تو بارداری هفته یازده فک کنم آنفولانزای شدید با تب بالای ۴۰ گرفتم خداروشکر مسئله ای پیش نیومد و نینی کاملاً سالمه، ولی من همش زیر سرم بودم و تب بر هم برام تزریق میکردن

چون آخرای سه ماهه اول بود و سیستم عصبی شکل گرفته بود خطری نداشت

سلام عزیزم تو بارداری هفته یازده فک کنم آنفولانزای شدید با تب بالای ۴۰ گرفتم خداروشکر مسئله ای ...

خوش به حالت..من هفته نهمم..سرما خوردم..دوشب تب کردم..شب اول نمیدونستم ولی شب دوم استامینوفن خوردم تبم کم شد..الان نگرانم