2777
2789
عنوان

لجبازی سر همچی

243 بازدید | 40 پست

قراره ی مقدار پول برسه دستم دیدم وام خونه بگیرم خوبه. خونه بحرم قسط بدم بعد حساب کردم بانک دوبرابر مبلغی ک میده ازم سود میگیره درکل. قسط ماهانشم 1500هست. قبلا شوهرم موافقت کرده بود حالا میگ کی قسطشو بده گفتم چون مال منه خودمم میدم.نصف روز میرم سرکار. حالا دبه کرده میگ حق نداری بری سرکار. حق خونه خریدنم نداری. چی بگم بهش؟؟ هرکاری تصمیم میگیرم باهام لج میکنه چوب لای چرخم میذاره تا گفتم بچه گفتم نه بعدا. تا گفتم خونه. گفت نه. کار.میگه نه.فلان شهر زندگی کنیم میگ نه. کمتر از یکساله ازدواج کردیم. فقط عقب افتادم و ضرر کردم این مدت از زندگیمو. چی بهش بگم هرچی میگم لج نکن.ی ماشین نداریم خونه اجاره ایم. 

پولو بزار بانک یا سرمایه گذاری کن ی قرونم بهش نده ادب شه، برعکس شده دنیا؟

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولو بزار بانک یا سرمایه گذاری کن ی قرونم بهش نده ادب شه، برعکس شده دنیا؟

اخه فهمید خونه رو بنام خودم میخام بویرم ک قسطاشم خودم میدم. میگ خودتو ننداز ب قسط ک بخای بری سرکار. ن بچه ن درس ن کار دلم میخاد بمیرم. عمرم بگذره دستم جلوی این دراز باشه

اجازه خرید ندارم رو نمیفهمم خب داری بخر  اجازه میخواد؟؟؟؟؟بخر ببین چیکار میکنه  باش مشور ...

قسطاشو چجوری بدم یا باید مهرم بده یا برم سرکار. حتی گفتم بذار تو خونه تایپ کنم فک کنم حسادت میکنه. اخه هی میگ پولامو جمع کنم تا 5سال بعد شهرستان دوبلکس بسازم میبرمت اونجا. من نمیخام برم اونجا. تو غربت. 

اخه فهمید خونه رو بنام خودم میخام بویرم ک قسطاشم خودم میدم. میگ خودتو ننداز ب قسط ک بخای بری سرکار. ...

عجب، چ شوهر حسودی دارید ببخشیدا

خونه خودشم بخره وظیفه اشه به نام زنش بزنه حداقل سه دونگشو بده، تو خونشون مث ... داریم کار می کنیم، بانک پولاشونم هستیم، یعنی ارزش این کارو نداریم؟

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
عجب، چ شوهر حسودی دارید ببخشیدا خونه خودشم بخره وظیفه اشه به نام زنش بزنه حداقل سه دونگشو بده، تو خ ...

واس همین. میگه بشین خونه من خرجتو میدم نمیده لباس میخام میگ ندارم.شوهرم تو مسایل خانوادگی هم اصلا پشتم نیس هربلایی سرم بیارن چ پولی چ آبرویی میگ تحمل کن حرف نزن دعوانشه.

اجازه خرید ندارم رو نمیفهمم خب داری بخر  اجازه میخواد؟؟؟؟؟بخر ببین چیکار میکنه  باش مشور ...

تو هرزمینه ای باهام لج میکنه امروز اومده سه بار سر هرچی لج کرد. اعصابمو خرد کرد باهاش قهرکردم انگار فقط واس رابطه و آشپزی خونه داری منو گرفته. هیچ حقی ندارم. خرجی بهم نمیده گهگاهی میوه بخره خودش.فریز همش خالیه. دوشیفت میره سرکار روی هم 1300.نقشه های دورودرازم داره ک کارخونه بزنمو و فلان و خونه دوبلکس بسازمو.. گفتم باسه تو برو دنبال نقشه هات. منم با پس اندازم برم وام بگیرم. هرکی جدا. قبلا گفت باسه حالا دبه کرده نه. وام نگیر. من مترسکم بشینم نگاش کنم. آیا روزی پولدار بشه یا نشه؟ ن خونه داریم ن ماشین. 

تو هرزمینه ای باهام لج میکنه امروز اومده سه بار سر هرچی لج کرد. اعصابمو خرد کرد باهاش قهرکردم انگار ...

سعی کن حقوقشو ازش بگیری خودت مدیریت کنی

دست این مردها باشه که باید کاسه گدایی دست بگیریم بسکه بی برنامه ان

عجب، چ شوهر حسودی دارید ببخشیدا خونه خودشم بخره وظیفه اشه به نام زنش بزنه حداقل سه دونگشو بده، تو خ ...

سریع گفت قسطشو کی بده؟ سرمایش از منه معلومه خونه باید مال من باشه نشف پول خونه رو بانک میده نصفش مال خودمه. اونوقت یجوری رفتار میکنه ک بگم بیا قسطو تو بده بنام تو. چ رویی داره منم باهاش قهرکردم الان

سریع گفت قسطشو کی بده؟ سرمایش از منه معلومه خونه باید مال من باشه نشف پول خونه رو بانک میده نصفش مال ...

قسطشو شوهرت بده سه دنگ سه دنگ کنین

سعی کن حقوقشو ازش بگیری خودت مدیریت کنی دست این مردها باشه که باید کاسه گدایی دست بگیریم بسکه بی بر ...

مث گداها شدم دیگ. بیاره داریم غذا. نیاره هیچی نداریم.فک کنم زن زیردست میخاد. چشم دیدن نداره. اخه دعوامون چنبار سده یبار گفت چون تو داری اجاره رو میدی پررو شدی. ینی چی اگ ندم حق نفس کشیدنم ندارم پس