تا کی 32سالم شده همه ازم میپرسن حامله ای کی میشی البته خودم عاشق بچه ام ولی شوهرم خودش بچست
دیگران از باطن زندگیت خبر ندارند، مسئولیت بچه رو اونا قبول می کنن؟
سنتم بالا رفته😤😤😤
شوهر باید درست بشه اینطور فایده نداره
مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند
مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند
دیگران از باطن زندگیت خبر ندارند، مسئولیت بچه رو اونا قبول می کنن؟ سنتم بالا رفته😤😤😤 شوهر باید ...
یبار گفت همینک هست ناراحتی برو. فقط پشیمون نشیا. منم گفتم اخلاقمه اگ جون ب لب بشم برم دادگاه آبروم بره دیگ چرا بمونم یا برگردم میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم. افاده ای میگ زن قبلیم میگفت موقع طلاق ب همه شیرینی میده ولی بعد یمدت اومد منتمو کشید. گفتم این خط این نشون من مث اون نیستم.
هیچی نداره. ماهی 600قسط وام داره واس وسایل ازمایشگاهش. همونارو حراج مبکنم ب خود جاییک ازش وامو گرفته ...
زن قبلیش چرا طلاق گرفت؟
این گفت چون بلندپرواز بود هی میگفت گازرومیزی میخام یخچال ساید میخام گفت چنبار خریدم اخر خسته شدم گفت بدحجابم بوده. اول نبوده بعدا بدحجاب شده. خب من این چیزارو نداشتم فک کردم باهم خوسبخت میشیم الان فهمیدم هردوشون لجباز بودن شوهرم فقط اهل کار ه بیاد بخابه فقط کار خواب. مسولیت پذیر نیس. مشکلی پیش بیاد میگ بهم ربطی نداره. کارای خاله زنکیه. جلوی خودش و دادلش و شوهر خواهرجاریم. خواهرجاریم متلک انداخت بهم تیکه گفت شوهرم قبلش یبار دیگم تو جمع جاریم متلک گفته بود گفت هیچی نگو اونجاهم ازم دفاع نکرد.انگار ن انگار. آقا درشآنش نیس. خودمم ک دستور داده جواب ندم تا یوفت دعوانشه. سرهمین اخلافش انقد باهم بحثمون شده ک چرا جواب دادن واس خودش خوبه بمن ک میرسه ننگ و عاره؟
خودخوری میکنم نتیجه سکوتم این شده ک جاریم پرروتر شده رفته خواهرشوهرمو ک باهام خوب بود پرکرد. ازم سه ...
مشت نماینده خرواره