2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخیی یه دوست پسر داشتم اونم همین تکیه کلامش بود. همش وسط حرفاش به من میگفت بابایی. چقدررررر عاشقش بو ...

نه من خودم به شوهرم بابایی رو یاد دادم خدارو شکر😂😂😂

خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهای زندگیم ، خودت فندق توی دلم رو حفظش کن❤❤❤
میگه وقتی پیش دوستامم و اونا در مورد زناشون حرف میزنن منم میگم نمیدونم چیکار کردم که که خدا زن به ای ...

من و شوهرم رابطمون خیلی خوبه و خیلیم بهم وابسته ایم خدایش من از خدا ممنونم بخاطر داشتنش

خخخخخخخ بره گمشه فکرشم نمیکردم جکی جانم داشته باشه یا از این کارا بلد باشه

دقیقا😂😂

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
اون: چه شکم گنده ای.چه هیکل ضایع ای😣 من: برو بابا😊

لایک واسه امضات.

الهی که بحق صاحب الزمان و امام رضا که خیلییییییی دوسش دارم، سال دیگه اینموقع بچه تو بغل تون باشه.

آرزو میکنم هیچوقت ناامید نشید. خیلی حس بدیه. کاش خدا امیدو از ما نگیره،

منم حاجت مهمی دارم. بااینکه از نظر خودم محاله و قبلا خیلی بدبین بودم، اما تو این مورد خدا کمکم کرده و تاهمین لحظه امیدمو از دست ندادم، جز خودشم هییییییییییییچکس نمیدونه و نمیتونه کاری بکنه. الهی که شمام دل شاد بشی ...

بچم : جيش دارم من : عزيزم ميشه تو ببريش همسر : باشه ولي اگه پي پي بود خودت بيايي ها من:   ...

ای گفتی. چقدر وصف حال ما بود.😂😂

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
حالا خوبه یا بد به نظرت؟ کلا خوبه به نظرت هرروز از یه چیزیت تعریف کنه؟

چیزای دیگه هم میگه ولی معمولا بیشتر اینو میگه 

چون من تنهام از صبح تو خونه میخواد اینجوری بهم دلگرمی بده

من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی... 
این فان بود دیگه شوخی بود درسته..... جان من بگو شوخی بود 😭😭😭😭😭😭😭😭

ن باور کن راس میگم ما ادامون اینه دلخوشیمونه🤗🤗

وقتایی ک ناراحتیم ی تیکه میفرستیم رو هوا میخندیم اصلا وقتی پشت گوشی میبینم ناراحته صدای... ضبط میکنمو با تل میفرستم غش میکنه🤗🤗🤗

من:سلام .سلام .میگما.حتما شام چی بپزی.اره از کجا فهمیدی.هرچی خودت میخوری عشقم😑

اون:یه خواهش دارم.نه دست تو موهات میکنم نه شربت ابلیمو میارم نه حق داری زود بخوابی جونم کار دیگه داری.خب بجاش فردا شب بیشتر بیدار میمونم.نهههههه.پس یه شربت ابلیمو بیار🤐

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...