شوعرم وای مهیا بدو کمرم داره میخاره من وای دوباره شروع شد شوهرم نخواستم من قهر نکن اومدم شوهرم دو دستی بخارونش منم دارم همین کارو میکنم شوهرم اینجا اینجا یه کم بالاتر سمت راست یه کم پایین تر نه نه اونور تر اینورتر چپ راست به راست راست به چپ چپ خلاصه پدرمو در میاره اخرشم میگه تو عمرم یکبار جایی که بهت گفتم ناخاروندی منم میگم ولم کن بابا پس چرا بهم میگی
در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست
عزیز دلم تو راست میگی تو امضات..... من دوتا بچه دارم هر دورو فقط با یه بار باردار شدم معنی انتظارو اصلا نمیدونم....اینکه اگه این دوتارو نداشتم الان چه حالی داشتمو نمیدونم.....چیزایی که تو امضات نوشتیو من با اینکه دوتا کوچولو دارم به شدتی که تو نوشتی تجربه نکردم....راست میگی هیچ مادری حال تورو نمیفهمه.....از صمیم قلبم برات ارزو میکنم حس مادر شدنو تجربه کنی....بارداری حس بینظیریه.....ای کاش قدرتشو داشتم که کاری میکردم تجربش کنی.....اماافسوس.....که جز دعا کاری از دستم برنمیاد.....پس از خدا میخوام فقط یه گوشه ی چشمی بهت داشته باشه همین کافیه.....میدونی که گوشه ی چشم خدا میتونه دنیارو زیر رو کنه😘😘😘😍😍😍
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=82049738]شوهرم:عزیزم ممنون که شب ها از خوابت میزنی و به بچه شیر میدی من: خواهش می کنم هرروز اینو میگه مردم چ شوهرایی دارن 😍
اگر دردم را فریاد بزنم خیلیها از شنیدن صدایش کر میشوند .... من یه مرده ی متحرکم که باید بخاطر دو تا فرشته ی کوچولوم رو پاهام باستم و ناله نکنم .... بخندم ... برقصم .... و هر صبح یه نقاب خوشگل به صورت بزنم تا نه داشتن مادر براشون حسرت بشه و نه چهره ی پدر تو ذهنشون خراب ....