2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست

شوعرم وای مهیا بدو کمرم داره میخاره    من وای دوباره شروع شد    شوهرم نخواستم    من قهر نکن اومدم     شوهرم دو دستی بخارونش منم دارم همین کارو میکنم    شوهرم اینجا اینجا یه کم بالاتر سمت راست یه کم پایین تر نه نه اونور تر  اینورتر چپ راست به راست راست به چپ چپ                 خلاصه پدرمو در میاره اخرشم میگه تو عمرم یکبار جایی که بهت گفتم ناخاروندی منم میگم ولم کن بابا پس چرا بهم میگی    

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
عزیزدلمی😘 حتما دعام کن.لایقی که زائری

عزیز دلم تو راست میگی تو امضات..... من دوتا بچه دارم هر دورو فقط با یه بار باردار شدم معنی انتظارو اصلا نمیدونم....اینکه اگه این دوتارو نداشتم الان چه حالی داشتمو نمیدونم.....چیزایی که تو امضات نوشتیو من با اینکه دوتا کوچولو دارم به شدتی که تو نوشتی تجربه نکردم....راست میگی هیچ مادری حال تورو نمیفهمه.....از صمیم قلبم برات ارزو میکنم حس مادر شدنو تجربه کنی....بارداری حس بینظیریه.....ای کاش قدرتشو داشتم که کاری میکردم تجربش کنی.....اماافسوس‌.....که جز دعا کاری از دستم برنمیاد.....پس از خدا میخوام فقط یه گوشه ی چشمی بهت داشته باشه همین کافیه.....میدونی که گوشه ی چشم خدا میتونه دنیارو زیر رو کنه😘😘😘😍😍😍

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=82049738]شوهرم:عزیزم ممنون که شب ها از خوابت میزنی و به بچه شیر میدی من: خواهش می کنم  هرروز اینو میگه مردم چ شوهرایی دارن 😍

اگر دردم را فریاد بزنم خیلیها از شنیدن صدایش کر میشوند .... من یه مرده ی متحرکم که باید بخاطر دو تا فرشته ی کوچولوم رو پاهام باستم و ناله نکنم .... بخندم ... برقصم .... و هر صبح یه نقاب خوشگل به صورت بزنم تا نه داشتن مادر براشون حسرت بشه و نه چهره ی پدر تو ذهنشون خراب ....

جدیدا شده:

همسرم:سلام نیکان توپولو چطوره؟

من:خوبه😥

همسرم:چیشده؟

من:هیچی دهنمو سرویس کرده🤕

همسرم:مامانه خودشه دوست داره دهنشو سرویس کنه

خدایا شکرت که مرد کوچیکمو بهم هدیه دادی💖سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش❤
شوهرم:عزیزم ممنون که شب ها از خوابت میزنی و به بچه شیر میدی من: خواهش می کنم  هرروز اینو میگه ...

باورم نمیشه چه قدر شناس 

خدا راشکر نشون داد مرد نمک شناس هم وجود داره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

_دوست دارم خداحافظ 

+خدافظ 

-چی؟

+خدافظ

_دوستت دارم

+باشع

_تو چی؟

+منم دوستت دارم 

_باشه خدافظ

+خدافظ

حداقل یع بار در روز این گفت گوصورت میگیره 

گاهی من +م 

گاهش شوهرم 

بستگی داره کودممون ناراحت باشیم 

طرف مقابل باید ناز کشی کنه😉😐😐

💚💜You and me together, nothing is better

من: سلام عزیزم...خوبی؟      همسرم :تو خوب باشی منم خوبم.قربونت...همسرم هر روز میگه بهترین خانم دنیا نصیبم شده که تونستم به هر چی میخوام برسم..

خدایا شکر به خاطر عشقایی که دارم .همسرم❤ پسر گلم❤ دختر نازم❤

من:سرم درد میکنه شوهرم: خوب میشی عیبی نداره

من : شکمم درد میکنه شوهرم خوب میشی عیبی نداره

خلاصه هرجام درد کنه شوهرم میگه عیب نداره خوب میشی

دیروز شوهرم: سرما خوردم من : خوب میشی عیبی ندارهههه😁🤪🤪🤪🤪 شوهرم:😡😡😡😡😡

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍
اون: چه شکم گنده ای.چه هیکل ضایع ای😣 من: برو بابا😊

چشمام پراشک شد‌.از ته ته قلبم از جدم میخام هرچ زوووودتر خدا بهت بچه ناز بده ...یا جدالسادات...الهی امین

خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡