2777
2789
عنوان

از دست مورچه ها دیوانه شدم........

228 بازدید | 23 پست

از اول سال هرررررچقدر پودرشو ریختم بازم دور نشدن

سم چغندر گرفتم کل خونه رو اسپری کردم بازم نرفتن😐

چندتا پودر دیگه گرفتم ریختن گوشه کنار مورچه ها از روی پودرا راه میرن و تردد میکنن😕

اصلا چندشم میشه به دیوار تکیه بدم چون همه جا سم پاشیدم

خودمم چون بچه دارم سم خیلی قوی نمیتونم بگیرم

توروخدا بهم بگید چیکار کنم که دیگه مورچه نبینم توی خونه😷

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

یه راه حل صددرصدی بگم ؟

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپره چند منظوره اکتیو بنفش رنگه بگیر بزن توراهه ترددشون.‌درجا الفاتحه و ریشه کن. بعد هم دعام‌کن❤❤❤

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
اسپره چند منظوره اکتیو بنفش رنگه بگیر بزن توراهه ترددشون.‌درجا الفاتحه و ریشه کن. بعد هم دعام‌کن❤❤❤

همون که واسه نظافت و گردگیریه؟؟؟؟

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    
توروخدا بگو 😢

گفتم.‌تجربه خودمه.‌راااحت شدم از دستشون هااا.روانیم کرده بودن

همون که واسه نظافت و گردگیریه؟؟؟؟

بله دقیقا.‌عجیبه ولی واقعی🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

به اسم خودم باید ثبتش کنم. چون خودم کاشفش بودم. 🙋‍♀️🤸‍♀️